Výška človeka?
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Výška človeka?
To je dost pesimisticky pristup kvizmajster, mam z toho pripsevku pocit ze proste nie i spokojny so svojim zivotom a tak to vnucujes aj ostatnym.
Tiež si myslím. Niektoré veci, ktoré v podstate neovplyvníš, a nedajú sa zmeniť, s tým sa treba uspokojiť. Tak je to aj s tou výškou, čo môžeš pre to spraviť? Jedine dobre jesť (zdravo, dosť bielkovín) a vystierať sa!! Ja mám 16, 186cm, no chodím dosť zhrbený. (Snažím sa tomu zabraňovať no moc mi to nejde. Skúsim začať robiť nato nejaké cviky. Viem som trochu offtopic).
No jo, s tým hrbením je to dosť problém. Ako som spomínal, moja výška 201cm ma dosť obmedzuje. Napr. zárubne sú asi vo výške 198cm, takže musím vždy skloniť hlavu alebo mám problém sa vystrieť aj v autobusoch a električkách. Preto sa snažím stále vystierať, lebo časom si na to hrbenie človek zvykne a začne tak chodiť stále, takže sa tomu snažím zabrániť...
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Netráp sa, moj 16-ročný kamoš má 160 a je nižší odomňa, a to mam 14
.
-
BDupKing
Novice
No ja mam 13 a mam 173 cm a chcem mať tie 2 metre zisťoval som si všetko o raste atd... a mam dobre predpoklady dobrá strava plávanie bielkoviny genetiku musím doriešiť to hrbenie ale som spokojný že sa môžem dorásť tích dvoch metrov jednak je to pritážlivé jednak to vzbudzuje rešpekt a občas sa to dosť zíde
ale hlavná je tiež psichyka takže dik za vašekomentáre ktore my sprijenili moje predstavi 
A cane non magno saepe tenetur aper.
Alebo vela spi.A netrafil si i/y ...psychika ,predstavy 
tak podla mna plati to pravidlo,co mi vcetci vraveli,ked som bol o spoluziakov o 10 cm krpatejsi: "Ved ty ked zacnes rast,tak ich vsetkych prerasties." a popravde az v 16 som zacal rast a teraz som normalne vysoky a narozdiel od ostatnych, este rastiem. ved ja ich prerastiem
a velke problemy s vyskou niesu na mieste,radsej si najdi ine problemy
a velke problemy s vyskou niesu na mieste,radsej si najdi ine problemy