Vyskakane pneu
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vyskakane pneu
zdravim pani. Na mojom volve xc70 mi zacali hucat zimne gumy. najviac pri 80km/h. prv som myslel ze zle lozisko v diferaku ktore casto odchadza. no predvcerom som prezul na letne michelin primacy 3 a tie hucali rovnako boli ovela tvrdsie a auto skackavejsie. prikladal som to prechodu z R16 zimnych na R17 letne. no vcera po prezuti novych letnych gum Bridgestone turanza er300 vsetko stichlo auto je komfortne a neskace. to bude asi novou gumou. no stare som prezrel a su vyskakane ako slniecko. take vlnky su na nej. preto som sa potesil ze nemusim repasovat diferak za 500€ no predpokladam ze bude dobre vymenit tlmice co vychadza komplet na auto 250€. taketo gumy strakate a huciace som mal aj ma renaulte a vymenili sa zadne tlmice a bol klud. otazka znie. su taketo gumy ozaj pricinou zlych tlmicov? alebo je aj iny faktor ktory by mohol sposobit taketo nerovnomerne zjazdenie pneu? a kedze hucali aj letne aj zimne tak predpokladam ze asi aj zimne budu vyskakane no este som ich nekontroloval. Prave sa chystam na vymenu capov a tyciek riadenia a geometriu. no zla geo by sposobila vacsie zjazdenie vnutorneho ci vonkajsieho dezenu a nie taketo vlnky ci nie ? vdaka za tipy 
Re: Vyskakane pneu
Zaujímalo by ma, ako tie vlnky vyzerajú, lebo o takomto zjazdení pneumatiky som ešte nepočul. Hoď foto.
-
Arkaz
Addict
foto bohuzial nemam uz pneu sli v servise na vyhodenie. bolo to len take vlnite ,trochu okom viditelne z profilu a hmatatelne ked si presiel dlanou po pneu.
jednoznacne tlmice
-
Arkaz
Addict
no tak teda pojdem do vymeny. aj ked zadne su menene este v autorizaku cca pred 70tis km.
To neznamena, ze nemozu byt uz zle.
-
Arkaz
Addict
nj ved to. nic vymenim vsetky za KYB a myslim ze to bude OK