Zdravim,mám taký problém,ale to len od dnes,ked normalne mam otovorenu mozillu,tak vzdy mi asi v par minutovych intervaloch otvara nove okno mozilly s travianom,neakou reklamou,facebookom,alebo vselijakymi hovadinami. nič som nestahoval,ani som nebol na ziadnych pochybnych strankach,Avira si s tym nevie rady,mohli by ste mi poradit ako odstranit tento problem??? Dakujem..
//autoeditácia príspevku ( 28 Jul 2009, 20:04 )
prosim vedel by mi niekto pomoct??
//autoeditácia príspevku ( 28 Jul 2009, 20:19 )
no dakujem,je tu naozaj vela odbornikov...alebo som to napisal az tak nepochopitelne?
Vyskakuje mi vzdy nove okno
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No najprv skus zakazat vsetky doplnky . Potom ak mas hore kde pises stranky a trocha pod tym nejake male ikonky ,obrazky a ine hovadiny vsetko to musis povipinat . klikni pravim tlacitkom misy na to a daj bud vypnut alebo odstranit . tak ze ti tam ostane uplne ciste okno a ked nevies co myslim please hod mi tu screen ked budes mat otvorenu mozilu . Dik
-
Rosssoneri
Medium Expert
Dakujem velmi pekne mal som taky isty problem a zakazal som gaming harboor toolbar a uz mi nevyskakuje ziadny travian ani facebook ani nic este raz VELKE DAKUJEMasterix3691 napísal:No najprv skus zakazat vsetky doplnky . Potom ak mas hore kde pises stranky a trocha pod tym nejake male ikonky ,obrazky a ine hovadiny vsetko to musis povipinat . klikni pravim tlacitkom misy na to a daj bud vypnut alebo odstranit . tak ze ti tam ostane uplne ciste okno a ked nevies co myslim please hod mi tu screen ked budes mat otvorenu mozilu . Dik