vyskladajte si svoj telefon po akom ste vždy túžili
vyskladajte si svoj telefon po akom ste vždy túžili
http://synapse-phones.com/order.php
no čo poviete ? cenovo ma to aj prekvapilo teda neni najlacnejši ale nato ze si určite veci možete dat podla seba myslim ze ta cena je fajn
sice by som chcel nejake bližšie informacie respektive detailnejšie ale zatial sa mi to páči kedže je klasika ze mate telefon na ktorom vam vždy niečo chýba a tunak si možete vyskladat telefon aky potrebujete respektive pre vás osobne dokonoly telefon
no čo poviete ? cenovo ma to aj prekvapilo teda neni najlacnejši ale nato ze si určite veci možete dat podla seba myslim ze ta cena je fajn
sice by som chcel nejake bližšie informacie respektive detailnejšie ale zatial sa mi to páči kedže je klasika ze mate telefon na ktorom vam vždy niečo chýba a tunak si možete vyskladat telefon aky potrebujete respektive pre vás osobne dokonoly telefon
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vyskladajte si svoj telefon po akom ste vždy túžili
zaujímavý nápad, mne sa to páči i keď tam nie je zas tak veľa možností čo si môžeš navyberať a neviem či by mi to za tú cenu stálo. Radšej sa zrieknem niektorej funkcie ale budem to mať lacnejšie a so zárukou ako keby sa mám v prápade pokazenia naháňať neviem kde alebo ho posielať do zahraničia aby mi to vyreklamovali. Ale určite je to dobrý nápad, mohli by s tým prísť aj naši operátori
naklikal som si tam vsetko a 683,89eury mi pride dost vysoka cena, hlavne ked si predstavim ze o pol roka sa bude dat kupit daco lepsie za mensiu cenu.
forsaken ..... no ked to porovnaš s cenou uPhona 4 tak az taky drahy neni nato aky je tam markantny rozdiel oproti uphone
samozrejme nikto ti nekaze naklikat tam všetko ....zbytočne je tam 32gb pamet za 99€ a to už maz hned riadny penaz ušetreny
ja sam by som do toho šiel lenže začnu to nejako realizovat až v marci 2011 ciže mne osobne by sa ten telefon dostal do ruk možno až o mesiac možno viac kedže sa nebojim oto ze o tento telefon bude riadny záujem
inač tiež sa čudujem ze stym niekto neprišiel aj skorej
a čo sa týka že bude o 3 mesiace dalši lepši telefon a lacnejši : tak to pochybujem ....tu ide oto ze si možeš vyskladat telefon aky ty chceš a bavime sa tu o cene ktora sa za nove smartphony normalne plati ciže pre niekoho ta cena može byt vysoka aj je zvyknuty brat telefony za 1€ od orangu alebo pod.
aspon podla mna je to super , ked to porovnam hned len teraz z novinkov SGS kde je zasa nadupany phone ale nema diodu na nočne foto a zatial aj dost biedne GPS, to som uviedol len ako priklad ze proste je to novinka ktorej tiež ako vždy ma nejake svoje muchy a ta dioda proste pre niekoh je dôležita a niekomu je to fuk a ani by tam nepotreboval celkovo nejaky foťak a tu ide oto ze si tam daš fakt čo chceš
a to ze o 3 mesiace bude lepši telefon ...hm ? ked niekto čaka že raz bude telefon zo všetkym čo chcete tak si telefon nikdy nekupi lebo taky ani nebude ...ani nie preto lebo to neni možne ale proste sám predajca keby dal do predaju stroj ktory ma naozaj všetko čo sa do phonu len da dať tak by nikto nekupoval ich ostatne výrobky a to by šli vlastne sami proti sebe
to bol moj nazor nič proti tebe lebo ked si to po sebe čitam tak to možno pôsobí trochu útočne
samozrejme nikto ti nekaze naklikat tam všetko ....zbytočne je tam 32gb pamet za 99€ a to už maz hned riadny penaz ušetreny
ja sam by som do toho šiel lenže začnu to nejako realizovat až v marci 2011 ciže mne osobne by sa ten telefon dostal do ruk možno až o mesiac možno viac kedže sa nebojim oto ze o tento telefon bude riadny záujem
inač tiež sa čudujem ze stym niekto neprišiel aj skorej
a čo sa týka že bude o 3 mesiace dalši lepši telefon a lacnejši : tak to pochybujem ....tu ide oto ze si možeš vyskladat telefon aky ty chceš a bavime sa tu o cene ktora sa za nove smartphony normalne plati ciže pre niekoho ta cena može byt vysoka aj je zvyknuty brat telefony za 1€ od orangu alebo pod.
aspon podla mna je to super , ked to porovnam hned len teraz z novinkov SGS kde je zasa nadupany phone ale nema diodu na nočne foto a zatial aj dost biedne GPS, to som uviedol len ako priklad ze proste je to novinka ktorej tiež ako vždy ma nejake svoje muchy a ta dioda proste pre niekoh je dôležita a niekomu je to fuk a ani by tam nepotreboval celkovo nejaky foťak a tu ide oto ze si tam daš fakt čo chceš
a to ze o 3 mesiace bude lepši telefon ...hm ? ked niekto čaka že raz bude telefon zo všetkym čo chcete tak si telefon nikdy nekupi lebo taky ani nebude ...ani nie preto lebo to neni možne ale proste sám predajca keby dal do predaju stroj ktory ma naozaj všetko čo sa do phonu len da dať tak by nikto nekupoval ich ostatne výrobky a to by šli vlastne sami proti sebe
to bol moj nazor nič proti tebe lebo ked si to po sebe čitam tak to možno pôsobí trochu útočne
-
seth82
Darca
Slušná haluz. Naklikal som aj ja a som na 458 vrátane dane. Čo nie je vôbec zlá cena. Nechal som na 3G, 4G je zbytočnosť zatiaľ, wlan som nechal b/g, N mi nie je treba a nie je tak bežná, foťák 5mpx, všetko ostatné je len hra s číselkami, xenónový blesk, 2mpx predná kamera, žiadna telka, 16gb vnútri, 1024 ROM, 4gb karta (tam by som ani nechcel nič, viem si zohnať lacnejšie), 1500 batéria a kapacitné tlačidlá. To je všetko
(to je v podstate to, čo mám v kraxni teraz, až na to, že nemám blesk a mám 2x viac ROM)
-
Mek
Addict
Dobry napad je to. Fungovalo to takto aj s notebookmi (verified by intel), ale pred par rokmi to prestalo. Tak sa mi tato idea pacila, ze som si taky notebook kupil 
-
guess.whoo
Redeemer
fakt celkom zaujimave, a tie ceny nie su vobec vysoke. Len by som bol zvedavy na kvalitu spracovania, myslim tym , ze ake materialy by pouzili.
Body material:
Aluminium with ambientlight
displey ako na HTC desire HD
či si myslel jadro telefonu ?
Aluminium with ambientlight
displey ako na HTC desire HD
či si myslel jadro telefonu ?
-
guess.whoo
Redeemer