Vyskovo nastavitelny podvozok
Ahoj!
Mam Skodu Octavia II, a sa vas chcem spytat, ci neviete kde sa daju kupit/objednat Air Ride tlmice. Cize nastavitelne, aj pocas jazdy.
Dakujem
Mam Skodu Octavia II, a sa vas chcem spytat, ci neviete kde sa daju kupit/objednat Air Ride tlmice. Cize nastavitelne, aj pocas jazdy.
Dakujem
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vyskovo nastavitelny podvozok
vsetko sa da, len si myslim, ze cena takeho podvozku bude tak polka hodnoty auta ak ne viac
takze moja rada: kasli na to
edit: po chvilke googlenia, som nasiel cena zakladneho kitu z nemecka 2400 € samozrejme ak uz davat takuto vychytavku tak poriadnu kazdopadne so silnejsim kompresorom, vacsou nadrzou a vseliakymi prkotinami sa cena dokaze vysplahat aj cez 7 000€ (neviem moc po nemecky, mozno moze byt este vyssia a mozno zakladny kit je len nejaka nadstavba na iny podvozok, viem, ze rakusania robili nadstavby na kw podvozky)
a aby som nebol uplne OT chcel si web tak http://www.airride.de
takze moja rada: kasli na to
edit: po chvilke googlenia, som nasiel cena zakladneho kitu z nemecka 2400 € samozrejme ak uz davat takuto vychytavku tak poriadnu kazdopadne so silnejsim kompresorom, vacsou nadrzou a vseliakymi prkotinami sa cena dokaze vysplahat aj cez 7 000€ (neviem moc po nemecky, mozno moze byt este vyssia a mozno zakladny kit je len nejaka nadstavba na iny podvozok, viem, ze rakusania robili nadstavby na kw podvozky)
a aby som nebol uplne OT chcel si web tak http://www.airride.de
vzduchove vankusiky a pol roka babrania sa s tym... nemam nic proti, len neviem co ludia vidi na vyskovo nastavitelnom podvozku... ak mas chatu, kup si starsie pajero alebo samurai-a. ak chces low rider, tak octavia na to moc vhodna nie je...
-
Mrk
Professional
tak mne by sa to tiez lubilo, mat na normalnych cestach auto pekne dole a ked potrebujem ist niekam mimo cesty tak ho zdvihnut, konkretne som pred tyzdnom skrtol predny naraznik zospodu ked som zliezal z mensieho kopceka kde som parkoval, ale co som cital, ze to neni moc stabilne v zakrutach, takze len frajerina a na to si moc nepotrpim
ono by to aj bolo stabilne, len by si musel tahat hadice alebo rurky a premysliet dofukovanie, aby ti to drzalo stale rovnaky tlak, aby ta nenaklanalo... to je take kus blbe.. podobny system ma tusim LIAZ- ka.. ale to je babracka
-
Mrk
Professional
tak snad ked uz clovek kupi ten kit za 5 000eur alebo viac, tak tam je nejaky system s kompresorom a RJ ktora riadi tie tlaky
to hej.. ale ktory somar by si daval do octavie kit na vykovo nastavitelny podvozok za 5k € a je to nestabilne pri vyssich rychlostiach? za 5k€ mas sportovy podvozok na octaviu.. je to na zvazenie
-
Mrk
Professional
no vsak ano, je to nerentabilne
Splužiakov otec toto robí na autá. Funguje to parádne a auto je dokonca stabilnejšie v zákrute. Neviem však či to nerobí len na Citroeny.
-
Mrk
Professional
no niektore citroeny to mali seriovo, takze on mozno len repasuje a servisuje ich hydropneumaticky system, ktory avsak ako z nazvu vyplyva je na baze kvapaliny, zatial co my sme pisali o vzduchovom
Co je vobec rentabilna investicia do Octavie ak nepocitame palivo a nutny servis?