V prvom rade sa ospavedlnujem ak to tu uz je, nic take som nenasiel..
Takze,tento skolsky rok som navstevoval jeden semester VS, no potom som sa na to vyprdol pretoze som sa zmylil a maximalne ma to tam nebavilo. Neodhlasil som sa zo skoly koli zdravotnej atd.. O dva tyzdne mam zapis do novej VS, akurat neviem ako to mam riesit kedze na starej skole by som mal byt este evidovany ako ich student. Pocul som neco take ze stara skola by ma mala vyradit z evidencie koncom augusta ak som sa tam cely semester neukazal. Mate stym nekdo skusenost? Nemal by som sa ist na staru skolu odhlasit pred zapisom?
Dakujem
Vysoka skola - prestup
Re: Vysoka skola - prestup
Neviem akú školu si navštevoval, ale u nás na Právnickej fakulte UMB v Bystrici je to tak, že musím získať určitý počet kreditov na prechod do ďalšieho semestra...resp. v Tvojom prípade počet kreditov na prechod do druhého ročníka (u nás je to 40 kreditov na rok minimum ako podmienka pre postup do ďalšieho ročníka). Ak nesplníš túto podmienku (čo si asi nesplnil ako tak dedukujem) tak si prakticky vylúčený zo štúdia. 
btw. porobil si vôbec skúšky za ten semester, počas ktorého si študoval ???
btw. porobil si vôbec skúšky za ten semester, počas ktorého si študoval ???
studoval som a aj budem studovat na zilinskej univerzite. par skusok som porobil. chcel som hlavne vedet ci nebude vadit ze som student inej skoly ked pridem na zapis. ale ked sa tak nad tym zamyslam tak aj minuli rok ked som bol na zapise som bol v podstate este student strednej skoly az do septembra takze by to asi nemalo vadit ci?
-
lekoklatik
VIP
Ja nechapem 2 veci.
1. hovoris ze si studoval a aj budes studovat na Zilinskej univerzite
2. nemate studijne oddelenie alebo co? ked nie osobne tak telefon, mail. nic?
//Tak pripadne nejakej sekretarky, uctovnicky alebo profesora.
Ono ja sa uz nepozastavujem nad nejakou lenivostou (i ked este stale ma vie niekto prekvapit) ale skor mi ide o zaruku tych informacii. Ano je mozne ze natrafi na cloveka z rovnakej fakulty a ano je mi jasne ze nejaku odpoved dostane. Avsak kazda fakulta/skola je ina (nasa fakulta je uplne naopak). Ale tak whatever : )
1. hovoris ze si studoval a aj budes studovat na Zilinskej univerzite
tak o akom prestupe sa tu bavime? Nechces nahodou prestupit z fakulty na fakultu? (nie je to dolezite, len by som rad pochopil tento wtf dojem z tvojich prispevkov)Zappir napísal:studoval som a aj budem studovat na zilinskej univerzite.
2. nemate studijne oddelenie alebo co? ked nie osobne tak telefon, mail. nic?
//Tak pripadne nejakej sekretarky, uctovnicky alebo profesora.
Ono ja sa uz nepozastavujem nad nejakou lenivostou (i ked este stale ma vie niekto prekvapit) ale skor mi ide o zaruku tych informacii. Ano je mozne ze natrafi na cloveka z rovnakej fakulty a ano je mi jasne ze nejaku odpoved dostane. Avsak kazda fakulta/skola je ina (nasa fakulta je uplne naopak). Ale tak whatever : )
Mam podobný problém a nejak som sa tu nedočítal odpovede
Som prvák na PF univerzity lenže bol som na príjmačky inej fakulty ale tej istej univerzity a skončil som tam pod čiarou trošku ďalej ale je ešte nejaká ta šanca žeby ma zobrali na ten posledný termín čiže niekedy koncom septembra kedy budem už druhákom na PF. Tak chcel by som sa vás spýtať ak by som bol prijatý či je takýto prestup počas semestra možný.
ano, ukoncit studium mozes kedykolvek
ci ti uznaju predmety, to zavisi od danej skoly
ci ti uznaju predmety, to zavisi od danej skoly
ďakujem za odpoveď o uznanie predmetov mi nejde ide mi čisto len o prestup