vysoky krvny tlak
vysoky krvny tlak
zdravim, mam taky problem ze pred zapasom mam vysoky krvny tlak nad 160 a do 150 je hranica a doktor ma potom nechce pustit na zapas, robim take ultimatne zapasenie : neviete mi dat nejaku radu alebo poradit nejaky prostriedok ako ho mat pred zapasom v normale ? lebo chodim behavat aj cvicit, na treningoch som vsetko v pohode nic ma neboli nepycha len ten tlak je nejak vysoky. dakujem za rady
Re: vysoky krvny tlak
v tvojom pripade to bude asi nervozita, je to sice normalne, ale az take zvysenie zas nie. skus robit nejake dychove cvicenia, nieco v zmysle meditacie na upokojenie. lebo aby si bol nervozny pred kazdym zapasom, tak to normalne nie je, niektore veci potom uz musis brat ako rutinu.blazen300 napísal:zdravim, mam taky problem ze pred zapasom mam vysoky krvny tlak nad 160 a do 150 je hranica a doktor ma potom nechce pustit na zapas, robim take ultimatne zapasenie : neviete mi dat nejaku radu alebo poradit nejaky prostriedok ako ho mat pred zapasom v normale ? lebo chodim behavat aj cvicit, na treningoch som vsetko v pohode nic ma neboli nepycha len ten tlak je nejak vysoky. dakujem za rady