Vyssie odborne studium-Zochova prosim poradte

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Alinko2691
Amateur
Amateur

Vyssie odborne studium-Zochova prosim poradte

Príspevok od používateľa Alinko2691 »

Nazdar chcem sa opytat ci niekto chodite na vos na zochovej rozmyslam nad tym tak sa pytam ako ste spokojni a zaujimalo by ma ake su sance na zamestnanie v pripade ze by som uz na vysoku nepokracoval.ako tazka je tam matematika?
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vyssie odborne studium-Zochova prosim poradte

Príspevok od používateľa uplink »

Alinko2691 - na úvod by sme si mohli ujasniť jednu vec. Ani vysoká škola, ani nadstavba Ti šance na zamestnanie nezlepšia - len vo vzácnych prípadoch, alebo ak si počas štúdia niečo nájdeš a uchytíš sa tam. Nadstavba ako taká pre mnohých zamestnancov nemá absolútne žiadnu cenu, je podobne cenená ako bakalár = 0 bodov. V zahraničí je to iné, ale tak bavíme sa asi o Slovensku.

Dobrá rada do života, daj si dokopy čo vieš a čo nevieš a podľa toho choď ešte študovať, ak to naozaj potrebuješ - neštuduj len kvôli titulu, certifikátom a iným papierom, je to zabitý čas, hlavne v dnešnej dobe - v minulosti to neplatilo, prítomnosť je iná.

Avšak toto je len môj subjektívny názor, nemusí korešpondovať s realitou.
Alinko2691
Amateur
Amateur

je mi to jasne mozno som trosku zle formuloval otazku skor mala zniet ci poznate niekoho kto tam studoval a kde teraz pracuje.

//autoeditácia príspevku (24 Jún 2010, 14:37)
Zistil som ze aj na adlerovej je pomaturitne dvojrocne ale dialkove mate s tymto niekto skusenosti?
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

dvaja kamarati tam chodili teraz su obaja na STU FEI, otom ze by na vysku nesli ani nejako nerozmyslali obaja chceli ist.. skola to tazka nieje pokial sa ako tak ucis.. ja som tam mal tiez prihlasku ale nakoniec som si to rozmyslel a siel som do NR..
Alinko2691
Amateur
Amateur

myslis ze by som sa tam na tej nadstavbe za dva roky aj nieco prakticke naucil?chodil som na gymnazium z elektrotechniky mam len take amaterske zaklady..o to mi ide ci sa tam aj nieco naucim napr.navrhovanie plosnych spojov navrhovanie vlastnych obvodov a podobne.
Napísať odpoveď