Výstava

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
papillonbubu
Expert
Expert

Výstava

Príspevok od používateľa papillonbubu »

Potrebujem pomoc, lebo som fakticky v koncoch a to aj so spolužiačkou... Musíme vymyslieť tému na výstavu pre 6-14 ročné deti... a aby ich to samozrejme aj nejak obohatilo v rámci školy... nemáte niekto takých súrodencov napr.? a samozrejme témy ako Rím, Egypt... nie sú povolené...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

a co tak zivotne prostredie, drogy? na zakladke sme toho na tuto temu kreslili dost. tiez aj nejaky obrazok mesta alebo hradu :) alebo aj tema moja skola :)
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

6-14 ....to je velmi velky rozdiel...a to ma byt vystava vytvarneho charakteru? tazko vymysliet nieco originalne aby sa vyjadrila az taka siroka vekova skupina...takze mozno trochu cliche tema "Svet okolo nas", ale da sa na tom pekne znazornit ako vnimaju svet deti od toho detstva az po pubertu...a urcite by to skolu skraslilo...ked to bude nejak zanrovo alebo chronoligicky usporiadana vystava...aby to lakalo sa pozriet dalej... asi tak by som to ja spravill...ale skusim este porozmyslat
LLucia
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Mne by sa asi páčila výstava "Kreslíme pesničky" :) Každé dieťa pozná nejakú pesničku... ľudovú, populárnu, detskú.. tak podľa nej môže niečo nakresliť, myslím že by to bolo OK. Aj ten vekový rozdiel by sa tam zaujímavo prejavil.
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

hm tie pesničky sú celkom fajn... :)
No asi som sa ale nevyjadrila presne... má to byť výstava normálna v múzeu a žiadne témy o deťoch ako takých ani nič extrémne ako drogy a tak... to síce patrí k osvete ale je to predsa len z trošku iného súdka...
najhoršie je, že tie milé ženy zavrhujú aj také témy ako o filme... jednoducho niečo extra historické do 3 miestností... :cry:
LLucia
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

No ale to potom musíš napísať niečo viac - má to teda byť "výstava pre deti ktorá súvisí s dejinami" - pričom deti sa na nej aktívne nezúčastnia alebo čo? :? Že vy pripravíte celú výstavu a deti 6-14 sa na to len prídu pozrieť? :?

Ak by sme rozvinuli teda ideu s pesničkami, môžete z toho spraviť takú zrýchlenú prechádzku vývojom hudby, od nejakých dávnych klepkacích nástrojov (whatever), cez prvé hudobné nástroje až po súčasnosť...
Napísať odpoveď