Vytrhnuty zub - co sa smie a co nie
Vytrhnuty zub - co sa smie a co nie
zdar.. no tak v mladom veku mam uz jeden zub v kosi.. moja blbost
ale to preco pisem... neviete povedat co sa smie a co nie po vytrhnuti zubu? viem, ze najlepsie nejest horuce dnes, dve hodiny nejest vobec, hodinu nefajcit aj ked nefajcim vobec
ale dnes mam trening a pocul som, ze ani cvicit by sa nemalo. je to kvoli tomu, ze to natlakuje krvny obeh a moze mi to zacat opat krvacat a tym padom mozu nastat komplikacie. neviete poradit????
sakra... nerad vynechavam, ale mas pravdu aj ked som pekne tvrdohlavy asi to tak spravim. dik moc teda... neviem ci to tu zamknete alebo tuto temu nechate pre ostatnych.. nech sa vyňadriawolodo napísal:normalne si daj jeden kludny den a jedz opatrne nic tvrde ani nejake vyrazne ochutene veci, a pi napoje v normaalnych teplotach nic chladne a ani horuce, predides tak vsetkym komplikaciam....
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Trocha OT ale zaujima ma to. Ades, ty chodis na medicinu nie? Ak by sa mu tie zrazeniny odtrhli, mal by cerveny gejzir v ustach?ades napísal:wolodo ma recht, ale nechapem, preco by si nemal jest vyrazne ochutene veci... to s tou fyzickou aktivitou je imho kvoli tomu, aby nedoslo k odtrhnutiu zrazeniny zo steny poskodenych ciev. to by bol pruser...
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
co ja viem tak podla mna neni dobre keby jedol kysle uhorky, alebo nejak vela cokoladu nemuselo by sa mu to nejak dobre hojit, vyvolalo by to nejaku reakciu alebo napr. ked jete vela jablk- tak to "taha blomby" podla mna by to urobilo daco aj s cerstvo uvolnenym dasnom, ja by som to neriskoval, ale ved to je jedno....
myslim ze z dasna sa vykrvacat neda, ale aspon ten dnesny tening urcite treba odlozit
edit/ aha no tak ano... ze to prejde do srdca, mozne je vsetko
myslim ze z dasna sa vykrvacat neda, ale aspon ten dnesny tening urcite treba odlozit
edit/ aha no tak ano... ze to prejde do srdca, mozne je vsetko