Vytvorené témy, za ktoré sa hanbíte
Vytvorené témy, za ktoré sa hanbíte
Ahojte, trošičku to znie asi čudne, ale rád by som uvítal Vami vytvorené témy z minulosti, za ktoré sa hanbíte, nad ktorými len krútite hlavou, že ako ste také veci mohli vôbec vymyslieť. (dôvodom mohlo byť stav opitosti, alebo že ste boli mladý a neskúsený, chceli ste, aby ľudia Vás vnímali ako najväčšieho machra v odvetví, alebo jednoducho len aby sa nedozvedeli, že máte "len" 12 rokov). Takže týmto by som aj začal. Ja sa hanbím za moju prvú vytvorenú tému ešte z roku 2009, keď som mal cca. 12 rokov a náhodou som vymazal nejaké sučasti Windowsu vďaka nejakému antivírusu, ktorému už vypršal platnosť a síce nejaké veci pohľadal, ale už nechcel odstrániť Tak som si urobil log a vymazal som to ručne, lenže to som si už nevšimol, že ten antivírus našiel nielen vírusy, ale detekoval aj súčasti systému, keďže OS bol samozrejme nelegálny
. Bál som sa to povedať doma, tak som to skúsil opraviť sám, pýtal som rady. ako preinštalovať Windows, ktorý som ešte nikdy nerobil (vlastne ani od tej doby, mám len šajnu, ako by sa to malo robit - vlastne áno - Ubuntu som dokázal nahodiť ako druhý OS). Hanbím sa aj za vyjadrovanie typické pre 12 ročného, napr. "dakujem,a este jedna vec:nemozte my dat nejaky link na aktivavacne kody k windows lebo mam to napalene..."
Takže tak. Smutné je to, že doteraz je to moja téma s najviac odpoveďami, ktorú som kedy vytvoril na tomto fóre.
Kto je na moju tému zvedavý, môže si to pozrieť tu: ako-preinstalovat-windows-xp-sp3-t131144.html . Čakám na Vaše odpovede, prípade pocity, ktoré Vás napadli, keď ste to čítali (hoc aj vtedy, alebo teraz). 
Re: Vytvorené témy, za ktoré sa hanbíte
Ďakujem pekne, neviem prestať sa smiať (*irony
)
// prosím šetrite ma príspevkami, ktoré sú od témy. Krásny príklad uviedol pán vyššie
// prosím šetrite ma príspevkami, ktoré sú od témy. Krásny príklad uviedol pán vyššie
Leslie a za gramatiku sa nehanbýš? 
Ďakujem za podnet, už je to opravené, mal som to na jednom mieste (na ostatných miestach v kontexte bolo správne napísané) ale dobre.