Vytvorenie DVD v Corel video studio X2
Vytvorenie DVD v Corel video studio X2
Chcel by som sa opytat ako prerabate nahravky, ktore nahrate na kamere vo full HD na DVD? Ja som to skusal v programe video studio X2, ale nemozem urobit s toho DVD. Program vypise pri zaverecnej faze chybu po 5-8 minute. "Nedostatok pamate". Zavrite ostatné programy k uvolneni systemovych prostriedkov a skuste to znovu" , ale napíše že "nastala chyba v programe". Video je nahravane vo Full HD 60 snim/s. Este jeden postrech s tymto programom. Skusal som cely projekt ulozit v nizsej verzii a vsetko som skusal preniest na druhe PC kde mam nizsiu verziu programu. Pri nacitani projektu my vypise tak isto problem pri pridavani /nacitani/ video suborov do projektu /prepojovani cesti na video (nesedi samozrejme cesta)/ tie jednotilive videa v projekte boli v X2 strihane a skracovane. Nedaju sa nacitat, nacitaju sa iba fotky a prechody. Skusal som aj do toho PC kde bol vytvoreny projekt v X2 nainstalovať nizsiu verziu programu ale projekt mi neotvori.
vypise pri nacitani chybu. Este do dvoch PC so nainstaloval program Corel video X2 a skusal som projekt urobit na druhom PC. Tu si uz program vie sam poprepajat jednotlive cesty na videa, fotky a hudbu. V zaverecnej faze po vytvoreni menu a zvolenie vystupu na DVD program vypise po 8-12 minute, ze nastala chyba v programe. Program zamrzne a musí sa znovu spustit. Nevie mi prosim niekto poradit co by som mal spravit aby som spravil vystup na DVD? Mozno ze to je len v kodekoch alebo nieco nemam nainstalovane v Pc co sa potrebujena vystup pripraveneho projektu na DVD. Vopred dakujem za kazde info