Vytvorenie jednoducho ovladatelnej a prehladnej stranky
-
AcidXpress
Light Expert
Vytvorenie jednoducho ovladatelnej a prehladnej stranky
Zdravim, mama sa venuje psom, konkretne Biewerom a dala mi bojovu ulohu aby som nasiel niekoho kto by jej vytvoril stranku kde by bola taka galeria, ze by tam mohla ona sama pridavat fotky bez nutnosti editacie suborov, aby tam bola nejaka odkazova nastenka kde by mohli ludia pisat rozne odkazy, kde by boli sukromne spravy, nejaky blog a sekcia novinky kde by si mohla spravit rozne kategorie a tam si pridavat rozne novinky. ak by mal niekto zaujem sa na taketo nieco dat tak ma kontaktujte, dohodneme sa na cene popripade vam dam na nu kontakt a s nou sa mozete dohodnut na tom ako to ma cele vyzerat 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vytvorenie jednoducho ovladatelnej a prehladnej stranky
Preco nepouzijes na to redakcny sytem, ktorych je na internete pozehnane???
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Redakcne systemy:
Joomla (tu by som ti odporucil)
Drupal
Wordpress
a milion dalsich...
Napriklad na hostingu endora.cz, ich mas nainstalovane jednym klikom, takze mozes skusat aj sam
Joomla (tu by som ti odporucil)
Drupal
Wordpress
a milion dalsich...
Napriklad na hostingu endora.cz, ich mas nainstalovane jednym klikom, takze mozes skusat aj sam
Ja by som chcel vytvoriť stránku da sa kupiť za 10e na domenách ale potrebujem poradiť čo dalej ak chcem zrobiť titulnu stranku niejake forum novinky galeriu atd. a či sa da na stranku zrobiť dajme tomu registracia členov aku napr. tu ... Prosím vám hocaká odpoved mi pomôže nikdy som z ničím takýmto nerobil kontaktujte ma prosím mailom a ja vám všetko popíšem očo mi ide kontakt: [email protected]
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 9:41)
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 9:41)