vytvorenie kategorii

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
1987123
Medium Expert
Medium Expert

vytvorenie kategorii

Príspevok od používateľa 1987123 »

Dobry den. robim si stranku pre moju firmu ,kedze sme mala firmicka robim si vsetko sam a pomaham si ako sa len da..moje zrucnosti su minimalne..a kedze nasa stranka ma viac ako 6rokov je potrebne ju trosku zmenit volakedy som to robil v nejako programe naklikal ..hlavne co ma teraz hneva je vyriesenie kategorie sortimentu. volakedy sme to mali tak ze boli 2stlpce po 5druhov...to by som ponechal.
kazda kategoria potrebuje nadpis a obrazok nasledne kliknutim na dalsiu kategoriu sa to nejako rozbali alebo co ale problem je v tom ze tam potrebujem tabulku ..
otazka na vas ze ako jednoducho a efektne toto docielit :(
pri mojich schopnostiach ma napadlo ze urobim klasiku jak bolo a ku kazdej kategorii jeden HTML ...co sa vratim tam kde som bol iba v inej farbe..
niekto mi radil jquery , co je spanielska dedina pre mna...
nepoznate nejaky script co by riesil moj problem? alebo ako by ste to riesili vy?
Dakujem vam :smt006
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vytvorenie kategorii

Príspevok od používateľa audiotrack »

jquery je dobrá voľba, skús napríklad accordion: http://jqueryui.com/demos/accordion/
tie obsahy môžu byť načítavané dynamicky, takže si porobíš ako chceš stránku na každú kateogriu, ale bude ti to pekne takto ukazovať. Je to krajšie ako bežné prechádzanie medzi stránkami.
Napísať odpoveď