Výukový program pre office

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Výukový program pre office

Príspevok od používateľa hrban »

Zdravím, prejdem rovno k veci
Kolega ma poprosil nájsť mu nejaký výukový program pre balík MS office (word, exel, access), niečo ako MS office for dummies. On si už našiel stránku lynda.com. Majú v ponuke okrem iného balík obsahujúci video návody ako sa robí s wordom etc, ale keď som si stiahol skúšobnú verziu, zdalo sa mi to dosť odfláknuté. Takže ak niekto pozná nejaký iný, lepší program mohol by mi dať meno/link na ich stránku. Ale niečo čo poznáte buď zo skúsenosti alebo ste o tom programe počuli len samé chvály, google viem použiť aj ja a popozerať podľa recenzií ale tak vlastná skúsenosť je lepšia...
Požiadavky na program
:arrow: niečo pre samoukov (má 30 rokov s počítačom pracovať vie, ale office ovláda len ako otvoriť, čosi napísať, uložiť a zavrieť, nikdy sa tomu nevenoval takže asi preto)
:arrow: najlepšie s cvičeniami a videom
:arrow: najlepší pomer cena/kvalita
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Re: Výukový program pre office

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Video mu nikdy nedá to čo mu dá prax na nejakom sedení s človekom čo to vie. Nech si skúsi zohnať z toho doučovanie, to sa naučí viac ako z nejakého videa či knižky...
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Výukový program pre office

Príspevok od používateľa hrban »

no tak video sa zvolilo preto, že sme obaja v cudzine a domorodý jazyk nieje na takej úrovni, že by pochopil všetko hlavne keď sa to učí...preto voľba takejto samoučby z videa a programu ako kurz
čo sa týka jazyka tak ANJ ovláda perfektne, takže to nebude žiaden problém ale i tak sa anj kurz na toto hľadá tažko tak preto ten program do PC
Napísať odpoveď