Vyuzitie licencie na viac zariadeni ofice.
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Vyuzitie licencie na viac zariadeni ofice.
Mozem pouzit jednu licenciu ktora je urcena na 5 zariadeni ? napr 5x PC ?
Re: Vyuzitie licencie na viac zariadeni ofice.
Ak je na 5 zariadeni, tak mozes.
-
Duressae
Light Star
Lebo vo firme chcu usetrit na peniazoch sposobom kupit par licencii a rozdelit to medzi 80 ludi
aky mate nato nazor ? podla mna blbost
Vsak mas licenciu na 5 pc, tak ide na 5 pc. Nie na 80 pc! Vsak nech setria, ale kto bude niest zodpovednost, ak pride BSA a bude s tym problem?
-
hojko
Site Admin
Kupte licencie z eBayu, tam su za zlomok ceny, je to legalne a nemate problem.
-
Duressae
Light Star
Ja ta chapem Heker ale tu sa chce usetrit sposobom kupime 16 licencii a pouzijeme to na 80 PC.
Kolegovia krutia hlavami.
Kolegovia krutia hlavami.
-
hojko
Site Admin
50 licencii za 350 libier: http://www.ebay.co.uk/itm/50-USER-OFFIC ... Sw4CFYrS1d
-
Duressae
Light Star
Som zabudol dopisat ze kupujeme OFFICE 365 
A čo je na tom zle keď kúpia 16 licencií každá je na 5 PC ved to akurát vychádza na 80 PC.
Ak kupia 16x multilicenciu na 5 pc, tak je to ok.
kolegovia krutia hlavami, lebo keby kazdy dostal vlastnu licenciu tak tych 5 zariadeni mozu vyuzit pre seba, doma, mamke, babke, sestre, takto maju len jednu licenciu na jeden firemny stroj..
-
hojko
Site Admin
Vsak ty sa nevies ani vyjadrit, ze o aky program ide, o ake licencie, ze ci chcu 16x5 alebo co. Strata casu tato tema.
votriem sa do temy... je legalne, ked kupim kluce cez ebay pre operacny system a nahodim ich na firemne pc?
Treba mat aj nejaky doklad o kupe a nalepky?
Treba mat aj nejaky doklad o kupe a nalepky?
-
hojko
Site Admin
Je to legalne, vid. smernica Europskeho parlamentu 2009/24/ES. Doklad o kupe mas z eBayu, Paypalu, vypise z uctu a drviva vacsina predajcov ti vystavi aj fakturu.
A ste skúšali z firmy kontaktovať nejakého oficiálneho predajcu Microsoftu? Na 80 licencií by vám mohli podľa mňa spraviť lepšiu cenu ako keby ste kupovali v bežnom obchode 16x5. Nejaký rok dozadu mi kolega itčkar nadšene rozprával, že dostal ponuku na Office 365 do firmy na nejakých 30 PC.. a vraj tá cena bola fantastická. Podrobnosti však už nepamätám, každopádne by som sa skúsil informovať na cenu...
-
Duressae
Light Star
Ano prave vcera som to riesil a uz je to objednane museli sme kupit 80 licencii cena tam nieje vysoka. Pytal som sa aj na tu moznost 16 a prerozdelit ale rovno povedal ze by to nebolo licencne spravne cize ako napisal heker ked pride BSA tak nalozia pokutu. Taktiez mi povedali ze keby to tak bolo spravne tak by to tak riesila kazda firma.
Hojko: ved vysie som napisal o aky program ide ale ked to chces uplne tak office 365 business premium
Hojko: ved vysie som napisal o aky program ide ale ked to chces uplne tak office 365 business premium
som dost sokovany, vazne sa to da takto poriesit? pred dvoma rokmi som kvoli zivnosti kupoval office 2010 tusim okolo 100€ a ked pozeram teraz ebay, tak ak som spravne nasiel tak tu je office 2016 za £2.99hojko napísal:Je to legalne, vid. smernica Europskeho parlamentu 2009/24/ES. Doklad o kupe mas z eBayu, Paypalu, vypise z uctu a drviva vacsina predajcov ti vystavi aj fakturu.
https://goo.gl/2bYyhp
-
hojko
Site Admin
Tebe osokovanemu treba specialne napisat este aspon 2x, ze sa to da takto poriesit???
Preto sa opakovane pytam, lebo na inych forach som cital, ze uplne legalne to nemusi byt. Samotna licencia mozno ano, ale co jej povod?
A musis uznat, ze ked nieco stoji par percent z beznej ceny, vzbudzuje minimalne pochybnosti.
A musis uznat, ze ked nieco stoji par percent z beznej ceny, vzbudzuje minimalne pochybnosti.