Vývojové diagramy

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
zoffcakm
Novice
Novice

Vývojové diagramy

Príspevok od používateľa zoffcakm »

Nazdar programátori :smt006 , v programovaní som uplný noob a ide to nejako mimo mňa, aj keď možno keby som sa na to lepšie pozrel, tak by som aj zistil o čo go ale nejako sa mi nechce :D . V škole sme dostali zadania z predmetu programovania ide čisto len o kredity nijako sa tým nechcem zaoberať, a preto by som sa chcel opýtať či by niekto vedel vytvoriť vývojové diagramy na tieto zadania.
algoritmus nájdenia najmenšieho a najväčšieho prvku vedľajšej diagonály matice m x n (rozmery m a n zadáva používateľ, maticu naplňame nahodnými číslami)
algoritmus pre iteračný súčet a súčin parných prvkov poľa N hodnot (N zadáva používateľ, pole naplňame nahodnými číslami)
za pomoc veľmi pekne Ďakujem 8)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Vývojové diagramy

Príspevok od používateľa aacid »

citajte-pred-zalozenim-temy-v-programovani-t123064.html
4.) Nežiadajte o riešenia domácich úloh, semestrálok alebo iných zadaní do školy. Môžete sa spýtať na čiastkový problém (prípadne sa spýtať na nájdenie chyby vo svojom riešení) ak neviete ako ďalej, ale bolo by dobre uverejniť, čo ste zatiaľ spravili. V opačnom prípade môže byť Vaša téma bez upozornenia uzamknutá.
pokial chces aby ti niekto nieco spravil, ponukni sumu ktoru si ochotny za to zaplatit.
Zamknuté