Vzťah na pracovisku,organizacii,klube
Vzťah na pracovisku,organizacii,klube
Zdravim, napadla ma taka uvaha čo si myslite o vzťahoch v klube organizacii alebo v praci je to podľa vas vporiadku? može takyto vzťah fungovať?
Priklad: korčuľujem v klube a dam sa dokopy s nejakym dievčaťom potom to ide ide a začne to "škripať" medzi nami budu potom ostatní na nas pozerať a budu potom nezhody v klube kôli nam dvom?
Priklad: korčuľujem v klube a dam sa dokopy s nejakym dievčaťom potom to ide ide a začne to "škripať" medzi nami budu potom ostatní na nas pozerať a budu potom nezhody v klube kôli nam dvom?
Re: Vzťah na pracovisku,organizacii,klube
nepoznas NCIS?
Rule 12: "Never date a co-worker."
je to to iste ako v triede. ked vam to zacne skripat kolektiv v triede bude mat problem s tym koho z vas a vasich kamaratov moze pozvat. takze ja by som sa nedaval dokopy ani v klube.
Rule 12: "Never date a co-worker."
je to to iste ako v triede. ked vam to zacne skripat kolektiv v triede bude mat problem s tym koho z vas a vasich kamaratov moze pozvat. takze ja by som sa nedaval dokopy ani v klube.
Tak ak by som mal takto uvažovať ešte predtým, ako vôbec nadviažem vzťah, tak budem asi navždy sám.
Ešte hádam spolu ani nie ste a ty už uvažuješ, ako to bude vyzerať, keď sa rozídete. Síce uvažovanie ako správny šachista, ale vo vzťahu musíš vidieť perspektívu a nie sa na to pozerať tak, že ako sa budú potom v klube na nás pozerať. Veď nech si každý myslí čo chce. Keď máš niekho rád a je to vzájomné, tak nerieš takéto hlúposti.
Ešte hádam spolu ani nie ste a ty už uvažuješ, ako to bude vyzerať, keď sa rozídete. Síce uvažovanie ako správny šachista, ale vo vzťahu musíš vidieť perspektívu a nie sa na to pozerať tak, že ako sa budú potom v klube na nás pozerať. Veď nech si každý myslí čo chce. Keď máš niekho rád a je to vzájomné, tak nerieš takéto hlúposti.
pinco to bol priklad
To je jedno. Platí to isté.
-
vladenko007
VIP
Na pracovisku a pod. funguje vzťah založený len na sexe bez lásky. Overené vyskúšné. 
Kasli na tie negativisticke nazory, ze vztahy na pracovisku su zly napad. Jasne, ze keby to nevyslo a rozisli by ste sa, tak by to bolo blbe. Ale co ak by to vyslo? Preco mysliet hned na ten zly scenar?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pretoze statisticky je tych zlych scenarov viac ako tych dobrych
-
print_name
Medium Expert
a teraz kvoli statistike by to chalan nemal skusit ? Iba kvoli tomu, ze statisticky je vacsia sanca, ze sa to poserie ?
-
t0m4s3
Admin
Nech robi co uzna za vhodne, ale statisticky je vacsia sanca, ze sa tym nieco poserie ako, ze si najde dlhodobeho partnera.
-
vladenko007
VIP
Akože manželov ktorý spolu robia v jednej firme poznám a klape to. Ale nejde o začínajúci vzťah ale o dlhoročné manželstvo.
Ale neodporúčam ak ide o začinajúci vzťah aby pracovali v obaja v jednej firme. A keď je jeden z nich žiarlivý už duplom nie. Sú pravdaže aj výnimky. Ja som pracoval v nemenovanej firme kde som denno denne chodil okolo cca 200 žien a poviem vám neskutočné ako sa dokážu ohovárať a kydať jedna na druhú. 20000 chlapov v jednej firme neurobí toľko intríg ako 200 žien. Ak náhodou kolega s nejakou len trošku koketoval a potom spolu išli k automatu na kavu tak ostatné už od nudy musia tento krok rozoberať ako že ona je k**rva a podobne. Ja si neviem predstaviť v tom čase keď som tam pracoval že by tam robila moja manželka. A ona bola strašne žiarlivá (preto bola lebo už som 4 roky rozvedený
) Si predstaviť že prídem na servis etiketovačky a mladá pekná obsluha sa na teba usmeje jaaaj už by som mal doma peklo. 
Ale ako som napísal hore len sex bez lásky môže fungovat aj z kolegyňkou.
Ale neodporúčam ak ide o začinajúci vzťah aby pracovali v obaja v jednej firme. A keď je jeden z nich žiarlivý už duplom nie. Sú pravdaže aj výnimky. Ja som pracoval v nemenovanej firme kde som denno denne chodil okolo cca 200 žien a poviem vám neskutočné ako sa dokážu ohovárať a kydať jedna na druhú. 20000 chlapov v jednej firme neurobí toľko intríg ako 200 žien. Ak náhodou kolega s nejakou len trošku koketoval a potom spolu išli k automatu na kavu tak ostatné už od nudy musia tento krok rozoberať ako že ona je k**rva a podobne. Ja si neviem predstaviť v tom čase keď som tam pracoval že by tam robila moja manželka. A ona bola strašne žiarlivá (preto bola lebo už som 4 roky rozvedený
Ale ako som napísal hore len sex bez lásky môže fungovat aj z kolegyňkou.
vztah na pracovisku moze fungovat ak sa nachadzate mimo kanclu resp vidite sa raz za cas, u mna sa to pokazilo aj tym ze priatelku preradili na moje pracovisko a sedeli sme od seba par metrov,takze v praci spolu doma spolu a po zhruba pol roku rozchod, boli tam samozrejme aj ine dovody ale toto tomu dost pomohlo, takze pre mna rozhodne poucenie
Tak tak, tiez je to podla mna blbost a nerobil by som to, ked sa budete musiet vidat na dennej baze. Tiez poznam pripady kedy zacali spolu chodit ludia v tej istej triede a samozrejme ked sa to rozpadlo tak to trosku narusilo aj partiu. A v praci? Brr, neviem si predstavit ze by som tu mal vedla seba priatelku cely den a potom by som s nou mal este ist niekde vecer von...vsetkeho s mierou. Tiez poznam jedine jeden par ktorym vztah vydrzal napriek tomu ze sa dali spolu dokopy pocas strednej skoly a boli spolu v kuse, ale poznam viac parov, ktory sa dali spolu dokopy v skole/v praci a rozpadlo sa im to a nebolo to potom v tej skole/v praci prijemne.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
mat frajerku vedla seba v praci i doma pre mna znie ako peklo. nie a nie a nie.