Vzťah, rozchod a pokus o nový začiatok

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

No Lucia si nemohla uvedomit sama ze spravanie jej matky je nepripustne? Peter jej to musel polopate vysvetlit? A myslis ze by sa potom nieco zmenilo?

Rozisli sa, bol zmateny, nevedel co citi a co by mozno citit mal a zhodou nahod mu docasne ucarovala nejaka baba ktoru prave stretol.

Teraz si lucia mysli ze ak ju dokazal tak narychlo opustit a bezprostredne sa vyspat s inou, nikdy ju poriadne nelubil a nemoze mu verit. To ze jej laska musela byt megalomanska ak svoju matku nechala Petra sustavne ponizovat a skakat mu po hlave, je samozrejme jedno...

Nie, mal sa s nou rozist, sediet doma na zadku a cakat kym Lucii umrie matka aby sa k nej mohol vratit :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

už je po tom všetkom a je zbytočné hovoriť čo kto mal robiť..
pre nás všetkých čo sledovali túto tému to je aspon nejaké ponaučenie do budúcnosti.. každý si z tohto príbehu zoberie iné..
škoda že kôli "hovadine" a ľudskej hlúposti takto končí mnoho nádejných a dobrých vzťahov..
ved keby kus zažmúrila oči a preniesla sa cez tú "neveru" mohlo byť všetko ok a mohli mať deti a byť spolu celý life.. takto každý možno pôjde inou cestou..
škoda
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

tomPD ale Gangy ma v niecom pravdu ... fakt si nechala matkou diktovat zivot a on to proste nevydrzal. Ano spravil chybu ale neboli nahodou uz oddeleny?? Kto koho oklamal??
Este ze ja mam v mojom vztahu tak skvelu rodinu z priatelkinej strany. Bud by som tej matke hadzal pne pod nohy alebo by som niekedy na nu prudko vybafol. Viem ze by som si to asi este viac posral ale co uz. Ja si po hlave skakat nenecham.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Tak ako som slubil, pisem aktualny stav ich vztahu:
Peter to nevzdal a vyplatilo sa. Zacali sa stretavat a pomaly si opat hladaju cestu k sebe. Zatial je to vsetko dost utajene, hlavne kvoli Luciinej matke. Chcu sa uistit, ze ich vztah sa vrati do normalu a potom to vybalia aj na Luciinu mamu. Vyzera to dobre dufam, ze im to vyjde a moja snaha nevysla nazmar.
Dik vsetkym za rady a nazory.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

super..dobrá správa :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Takze to tahaju 4 mesiace a este si k sebe cestu nenasli alebo si uz nasli a su spolu, len to je este take divne a hlavne to taja kvoli jej mame?
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

"Tahaju" to spolu necely mesiac. A ano taja to kvoli jej matke.
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

ked ono je pre babu strasne tazke prijat fakt ze "jej milovana mamicka" by mohla niekomu strpcovat zivot. :D
mam to vyskusane na sebe, ja ked poviem daco na jej maminu tak sa mam potom vecer po chlebe a musim sa aj hodinu udobrovat :smt058
Napísať odpoveď