vzťah s cudzincom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vzťah s cudzincom

Príspevok od používateľa p4ra »

Aj ja som cudzinec. Ale moja mlada je so mnou stastna. :) To len na odlahcenie.

K tvojmu problemu. Tazko povedat. Niekomu to mozno vyjde, niekomu nie. Mam kamarata, ktory patri medzi 5 najlepsich a bol u nasho spolocneho naj. kamarata minuly rok v lete v Spanielsku. Tam sa zalubil do kocky, s kt. bol vonku prvy krat. Odvtedy si stale pisali, potom chodil on tam, ona sem. A nakoniec su spolu rok. Nie su to ziadne male deti. On ma 27, ona 32 (ak sa dobre pamatam). A teraz v januari sa natrvalo stahuje k nej. Cize niekomu to vyjst moze, niekomu nie. Ale velku rolu tu hraju moznost (financie najviac) a laska (s nou prichadza trpezlivost, ochota cestovat atd.). Ked toto vsetko mas, tak preco nie?
puma19944
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa puma19944 »

Skus sa zamisliet nad tim: Mozte byt spolu casto? To je mozno jedina otazka ktora ti odpovie...
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

A čo znamená často?

//autoeditácia príspevku (22 Dec 2010, 19:51)
A čo znamená často?
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

rainbow napísal:A čo znamená často?

//autoeditácia príspevku (22 Dec 2010, 19:51)
A čo znamená často?
Pre niekoho môže byť často raz za mesiac, niekomu sa zas môže máliť raz za dva dni... ale tak pokiaľ by som ja napríklad nemal istotu, že s dotyčnou osobou budem aspoň raz za 2 týždne, tak by som sa nato určite vykašlal. Samozrejme za predpokladu, že to je cudzinec. S priateľkou od seba nebývame viac ako 8 kilometrov a sme spolu každý deň, ak som s ňou napríklad len 5 krát za týždeň, tak je to pre mňa osobne málo, to je vec zvyku...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zalezi na ochote, dostupnosti transportu a perspektive do buducnosti.
Tento rok som v niecom podobnom bol ... Spoznal som jednu skvelu Polku vo Varsave a ja som uz 3. rok v Prahe ...
Kedze moznosti transportu su v mojom pripade velke (Auto, Lietadlo, Vlak) tak tu vzdialenost (650km) som nemal problem prekonat. Autom to bolo za min 6.5h od kontaktu, Lietadlom za 2.5h, Vlakom za 9-11h.

V tomto pripade by som sa vztahu nebranil ... Hlavne ked za 1 semester koncim skolu a vo Varsave mam moznost sa zamestnat aj zabyvat.

Ked ste boli spolu dlho, bolo vam spolu dobre tak by som sa pokracovaniu nebranil ...
Napísať odpoveď