Vzdialená plocha - bez verejnej IP

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
qikso5
Medium Expert
Medium Expert

Vzdialená plocha - bez verejnej IP

Príspevok od používateľa qikso5 »

ahojte. viete mi poradit sposob ako najlepsie pouzit vzdialenu plochu?
potreboval by som nieco co bude fungovat bez verejnej ip.. predstavujem si to na princip teamvieweru.. aby bolo stale rovnake meno, heslo.. ale s tym aby na pc na ktory sa pripajam nezobrazovalo ziadne okno ze tam som pripojeny. v teamvievery vzdy ukaze ze kto je pripojeny. keby to neukazovalo tak je to uplne super
mate nejake napady?
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vzdialená plocha - bez verejnej IP

Príspevok od používateľa heker »

Mozno dske VNV, nieco ako RealVNC alebo tak. Aj tam vsak uvidis, ze je clovek pripojeny, teda uvidis ked bude behat myskou, rovnako ako v pripade TeamVieweru. Mozes skusit tu vzdialenu plochu za pomoci dakej VPNky. Ak chces niekoho sledovat, tak potom keylogger, ktory robi aj screenshoty a posiela na mail, popripade ich uklada na ftp.
qikso5
Medium Expert
Medium Expert

to by mi nevadilo že vidno behanie myskou a všetko čo tam robí.. len potrebujem aby nebolo vidno že je niekto a kto pripojený na tom danom PC.. môže byť vidno že sa tam niečo robí (beha myš, píše sa, pozerá web,..) ale samotné pripojenie a program žiadny aby nebolo vidno spustený
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

realvnc. pokial si pamatam tak jedine co bolo vidno bola ikona dole v tray a ta sa zmenila ked sa niekto pripojil, ale skoro isto sa to dalo vypnut.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Zda sa, ze aj TeamViewer ma silent mode - https://community.teamviewer.com/t5/Kno ... /ta-p/4471
qikso5
Medium Expert
Medium Expert

dakujem. skusim najprv ten tv ak nie tak realvnc.. dakujem este raz
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

TeamViewer ale nemozes mat zapnuty nonstop, lebo sa ti zablokuje kvoli "komercnemu" pouzitiu - a nasledne sa na oboch PC moze zobrazit okno, ked sa spojenie ukonci.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

hlupost, ja mam teamviewer zapnuty na 2 kompoch nonstop uz niekolko rokov a nic take sa nedeje. tam su ine kriteria co sa posudzuju.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Niektoré novšie verzie teamvieweru ukončia spojenie lebo je to free verzia, aj sa zobrazí hláška, potom sa dá ale zase spojiť, dávnejšie toto nebolo, toto je asi nejaká novinka.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

*****HERO***** napísal:hlupost, ja mam teamviewer zapnuty na 2 kompoch nonstop uz niekolko rokov a nic take sa nedeje. tam su ine kriteria co sa posudzuju.
Tiez som na nom fungoval roky ale zrazu bum a vsade ma to uz odpaja po minute. Tak som presiel na RealVNC
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pokial viem, uz minimalne zo 2-3 roky su verzie, ktore ta odhlasia pri dlhom prihlaseni.
qikso5
Medium Expert
Medium Expert

heker napísal:Zda sa, ze aj TeamViewer ma silent mode - https://community.teamviewer.com/t5/Kno ... /ta-p/4471
tak som to vyskúšal ale nefunguje.. furt je v pravo dole (nie v lište ale nad lištou) oznamenie že tv je pustený a kto je pripojený... :nono:
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"ale s tym aby na pc na ktory sa pripajam nezobrazovalo ziadne okno ze tam som pripojeny"
Na takéto sa nezvykne na serióznych fórach vôbec odpovedať...priatelia!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

starysomar: To je tvoj nazor, ze sa na to nezvykne odpovedat. Kedze to neporusuje ziadne pravidla fora, tak ako vidis, tema nebola zamknuta. A zial, o tom, ze co bude zamknute alebo nie, tak nerozhodujes ty, ale vedenie fora.

qikso5: Skus Lepide Remote Admin, ale je plateny. Je vsak aj trial verzia, ktoru mozes otestovat.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

hojko - ok.
K TeamVieweru a jeho odpájaniu - veľa rokov ním pomáham kolegom, známym aj menej známym. Zadarmo. Tiež ma "vypískal" čosi na spôsob "podozrenie z komerčného používania, zakúpte si..."
Spustil som ho v "Sandboxe", presnejšie v Comodo Contaiment - a ide - aj opakovane :)
Po skončení samozrejme virtuálny priestor zmažem.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aké máte skúsenosti s TeamViever a napojením PC na starší OS? Teraz som sa so svojím Win10 20H2 chcel napojiť na Vistu a ani za boha - furt vypisovalo hlášku, že druhá strana používa zastaralého klienta a že nech aktualizuje. Druhej strane s Vistou ponúklo najnovšiu verziu 14.2, ale hláška stále rovnaká, aj keď som ja do Win10 stiahol staršiu 14.x, 13.x alebo aj 9.0 verziu.

Podľa webu TeamViewer akoby to nebolo vzájomne kompatibilné???
https://community.teamviewer.com/Englis ... ng-systems
Alebo dobre chápem, že na tieto prepojovačky potrebujem kúpiť licenciu?
Hint: Using older versions of TeamViewer requires a TeamViewer license. We kindly ask all free users to use the latest version of TeamViewer.
Prepojenie Win10 20H2 -> Win7 funguje bez problémov.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

brm: Ak si dobre pamatam, tak som s tym problem nemal. Ale nepamatam si zrovna, ze ci to bola Vista alebo nieco. Ale z mobilu/Win sa islo v pohode pripojit na Win7. Fakticky ani nepoznam, ze ci este nieco pouziva XP alebo Vistu. Mozno by bolo dobre u teba skusit inu alternativu. Taku easy moznost by som spomenul plugin do Chromu s nazvom Chrome Remote Desktop, len tu moze byt tiez problem, ze Chrome uz asi pre Vistu nie je podporovany a jeho aktualizacie nevychadzaju, co by mohlo teda skomplikovat aj aktualizaciu pluginu.

Pozri sa na Anydesk, ten by mohol byt u teba pouzitelny alebo Join Me, pripadne starucky LogMeIn, ak to este vobec funguje.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Teraz som sa bavil s kolegom z IT, vraj aj jemu začalo blbnúť spojenie medzi kompami v rámci firmy, furt tu máme na niektorých oddeleniach aj exotické kúsky s Vistou/XP. Potom si však zaobstaral business licenciu a odvtedy sa vraj zo svojho TV v15 pripojil úplne na všetko, aj na PC, ktoré malo TV v6. Skúsim zriešiť pripojenie cez jeho business licenciu alebo potom cez AnyDesk.

Chrome je na Viste už bez aktualizácie, to by som vynechal.
Napísať odpoveď