Zdravim,
potrebujem poradit mam MAC na nom virtualny Windows cez Parallels. Na windowse je aplikacia na ktoru sa potrebujem vzdialene pripajat a pracovat na nej. No ide o to ze ked sa clovek pripoji na dialku, tak clovek ktori je za pc moze pracovat dalej. Cize RDP alebo Teamviewer neprichadza do uvahy? kedze po pripojeni prebere celu kontrolu ten co sa pripoji. Ako by sa to dalo riesit ? Aby sa mohol clovek vzdialene pripojit pracovat na danom programe ale zaroven by mohol clovek aj dalej pouzivat pc a pracovat na nom?
Dakujem.
Vzdialeny pristup MAC
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vzdialeny pristup MAC
TeamViewer je o tom, ze ked sa pripojis, tak vidis to iste na vzialenej ploche ako aj na PC. Windows ponuka Remote Desktop, to je to co potrebujes, treba spravit novy uzivatelsky ucet vo Windowse a ten bude urceny pre Remote Desktop. V takom pripade ty budes moct pisat vo Worde na PC a ten co je pripojeny na pc bude mat svoju vlastnu plochu.
-
Chalesnik
Medium Professional
Cize ked vytvorim ucet vo wine, tak cez RDP sa pripojim na ten ucet, ale zaroven na druhom ucte bude moct robit niekto iny plnohodnotne ano ?
-
Chalesnik
Medium Professional
Este jedna otazka, virtualna masina ma inu ip ako mac, na ktoru ip budem smerovat porty na VM alebo MAC ?
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2015, 22:55)
Uz viem kde je problem, vyriesil som tu ip. No mam na VM naisntalovany home premium a ten nepodporuje RPD server len proffesional
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2015, 22:55)
Uz viem kde je problem, vyriesil som tu ip. No mam na VM naisntalovany home premium a ten nepodporuje RPD server len proffesional
-
hojko
Site Admin
Ano, Home nepodporuje RDP. Otvor si Google a tam napis "how to add rdp to windows 7 home premium", tam sa dozvies ako to spojazdnit aj na Home verzii