Vztah cez net, Stalo sa...:(
Re: Vztah cez net, Stalo sa...:(
a čo myslíš, čo ti poradíme mi? prešiel som si niečím podobným a ver mi, že sa to skončiť DÁ a bude sa dať
ste z toho istého mesta? boli ste už spolu vonku? že ju voláš frajerka
ak ťa nechá iba preto, že si si písal s jej kamoškou že pôjdete vonku, keď ona je ešte navyše preč, tak to nemá význam, žil si pri pc...myslím že kamoši majú pravdu

ste z toho istého mesta? boli ste už spolu vonku? že ju voláš frajerka
ak ťa nechá iba preto, že si si písal s jej kamoškou že pôjdete vonku, keď ona je ešte navyše preč, tak to nemá význam, žil si pri pc...myslím že kamoši majú pravdu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to aj mna prekvapilo ze ju nazval frajerkou ked si iba pisali.
Skus este tych 5 dni vydrzat. Mozno nezdviha z uplne ineho dovodu. Napriklad maju cale dni program a telefon ma hodeny niekde v izbe. Alebo ho stratila... Ked pride tak sa o tom povypravajte (osobne) a pripadne jej vysvetli aj to s kamoskou ze ste isli von nezavazne
Skus este tych 5 dni vydrzat. Mozno nezdviha z uplne ineho dovodu. Napriklad maju cale dni program a telefon ma hodeny niekde v izbe. Alebo ho stratila... Ked pride tak sa o tom povypravajte (osobne) a pripadne jej vysvetli aj to s kamoskou ze ste isli von nezavazne
narobil si tak vela chyb, ze sa to raz muselo prevalit. vztah cez net nie je vztah, mate malo rokov a v takom veku si mysliet, ze ked sa vrati z tabora tak "vztah" bude rovnaky ako predtym je dost naivne
napisal si, ze to nemas rad, ale ked som mal tolko rokov co ty v radiach bezal hit od jedneho anglicano-slovaka zijuceho v Cechach: "co boli, to preboli" a ma pravdu
mas primalo rokov na robenie paniky
napisal si, ze to nemas rad, ale ked som mal tolko rokov co ty v radiach bezal hit od jedneho anglicano-slovaka zijuceho v Cechach: "co boli, to preboli" a ma pravdu
že frajerka je žiarlivá... omg... a ako sa dá žiarliť cez net ?
Nechápem tieto adolescentné deti.. nechápem túto dobu...
a ak pôjdeš s kamarátmi von, a budeš robiť to čo si tam napísal, a potom to upravil , tak ti odumrie aj tá troška šedej kôry čo máš....
Nechápem tieto adolescentné deti.. nechápem túto dobu...
a ak pôjdeš s kamarátmi von, a budeš robiť to čo si tam napísal, a potom to upravil , tak ti odumrie aj tá troška šedej kôry čo máš....
Ako môžeš mať vzťah, keď ste spolu ani neboli? Ako ju môžeš milovať, keď si s ňou naživo nehovoril, nehľadel jej do očí, nedotkol sa jej.....?
A že jej kamoška sa ti hackla do fb, no paráda. A nebodaj ti ešte správy pozerala, že pôjdeš s inou kamoškou von. Ach jaj. Až mi rozum zastáva, ale tak čo čakať od nejakej puberťáčky.
Vieš čo, keď ti nenapíše, tak kašli na to. Býva aspon blízko? že by bolo reálne sa stretnúť, ak tak veľmi chceš mať s ňou vzťah.
A že jej kamoška sa ti hackla do fb, no paráda. A nebodaj ti ešte správy pozerala, že pôjdeš s inou kamoškou von. Ach jaj. Až mi rozum zastáva, ale tak čo čakať od nejakej puberťáčky.
Vieš čo, keď ti nenapíše, tak kašli na to. Býva aspon blízko? že by bolo reálne sa stretnúť, ak tak veľmi chceš mať s ňou vzťah.
1) díky za túto tému... vyznie to hnusne, ale normálne ma moja obvyklá ranná mrzutosť opustila vďaka nej ešte pred raňajkami... 
2) keď vieš, že niekto vie tvoje heslo... prečo si ho už nezmenil?
3) ak ste si len dohodli s kámoškou nejakú vychádzku von a nepísali zamilované správy a neviem čo - tak čo máš stisnutú riťku?
4) vzťah cez net nie je vzťah - to pochopíš časom... videli ste sa vôbec niekedy? lebo z toho tvojho popisu to vyznieva tak, že nie... inak ste mohli všetok ten čas stráviť radšej spolu a teraz by sa tu neriešili takéto kraviny...
5) síce viem ako sa cítiš, ale kašli na to... ono to chvíľku bude bolieť a potom si začneš trieskať hlavu o stenu aký si bol mladý a blbý... 15 rokov? život pred tebou... s reálnymi slečnami...
2) keď vieš, že niekto vie tvoje heslo... prečo si ho už nezmenil?
3) ak ste si len dohodli s kámoškou nejakú vychádzku von a nepísali zamilované správy a neviem čo - tak čo máš stisnutú riťku?
4) vzťah cez net nie je vzťah - to pochopíš časom... videli ste sa vôbec niekedy? lebo z toho tvojho popisu to vyznieva tak, že nie... inak ste mohli všetok ten čas stráviť radšej spolu a teraz by sa tu neriešili takéto kraviny...
5) síce viem ako sa cítiš, ale kašli na to... ono to chvíľku bude bolieť a potom si začneš trieskať hlavu o stenu aký si bol mladý a blbý... 15 rokov? život pred tebou... s reálnymi slečnami...
ako si vlastne zistil že jej kamoška ti zistila heslo od fb?
pri tom vsetkom, co sa dnes na fb deje si menim heslo kazdy tyzden
Myslel som že mi tu poradíte a nie ma ešte vysmejete.... to viem aj sám že som je*** a Áno videl som ju už.
skype ani fotka na FB ci cez MMS sa nerata
az teraz som schopny dakovat za to, ze so mnou hadzala puberta ked este nebolo pravidlom, ze kazdy ma doma aspon jeden PC a do 40 rokov je kazdy na dakej socialnej sieti... a mobily s 2 farebnym displayom... stare dobre casy... ale viem, ze ti pred nami ich mali este lepsie, lebo sa museli stretavat nazivo, ziadne sms.
az teraz som schopny dakovat za to, ze so mnou hadzala puberta ked este nebolo pravidlom, ze kazdy ma doma aspon jeden PC a do 40 rokov je kazdy na dakej socialnej sieti... a mobily s 2 farebnym displayom... stare dobre casy... ale viem, ze ti pred nami ich mali este lepsie, lebo sa museli stretavat nazivo, ziadne sms.
-
audiotrack
VIP
a čo ti máme poradiť? Rada teda znie: počkaj 5 rokov kým dospeješ a spoznáš čo je to vzťah
-
jin
VIP
What the....?! To ste akože obaja furt len obaja sedeli pred PC, alebo na mobile a nestretávali ste sa? Tomuto 15 ročné dieťa dnešnej doby hovorí vzťah?PatrikHm napísal:Viem, že vztah cez net neni dobrý, ale keď to už raz začalo, tak sa stým skončiť nedalo... pokračovalo to stále viac a viac... obaja sme prišli o mnoho kamarátov.. lebo sme boli len pri počítači alebo na mobile..
Tu Ťa pochopí málokto. Prepáč, no napríklad ja osobne toto asi nikdy nepochopím. Ako sa do niekoho môžeš buchnúť bez toho, aby ste sa videli, dotýkali, aby ste sa naživo rozprávali? Mimochodom - píše sa pochopíPatrikHm napísal:viem je to smiešne ale každý kto to zažil tak ma určite pochopý, že len tak sa stým SKONČIŤ nedá, nedalo a nebude dať.. Obaja máme 15 rokov..
Och bóže. Čo si ty vlastne napísal tej kamarátke? Nakoľko pokiaľ si jej nenapísal nejaké zaľúbené správy, tak Tvoja "frajerka" nemá absolútne žiaden dôvod na to, aby sa urážala, či žiarlila. Pokiaľ áno, tak to ukonči. A to z nasledovných dôvodov: Tvoje súkromie je Tvoje súkromie, ktoré si nemáš čo nechať narúšať, hoc vlastnou chybou.PatrikHm napísal:Tento problém začal tak.. že jéj kamoška zistila moje Heslo od facebooku....(k tomu sa vrátim)
otec ju poslal do Tábora, ona plakala nadávala mu, že nemá 5 rokov aby tam chodila ale otec naliehal tak musela ísť..Lebo ju tam prihlásil bez jej vedomia..mala tam isť na 10 Dní, dneska je to presne piaty den čo tam je a ja mam pocit že ubehlo nie 5 dní, ale 5 rokov..Včera som si na facebooku písal s jednou kamarátkou o tom, že pôjdeme von a tak...kašle ma to,že či to ta jej kamoška nepovedala jej...Lebo ona mi teraz NEODPISUJE, nedvíha nerobí nič.. druha jej kamoška je tiež snou na tom tábore ale tá ma vypnutý mobil a frajerka mi nedvíha... neviem čo mám robiť, stršane sa bojím lebo moja je dosť žiarlivá... a bojím sa že za tých 10 dní čo tam bola tak tá láska (z jej strany) upadne a dá mi koniec.. Najviac ma znechutilo to, že mi nedvíha mobil a neodpisuje mi nerobí vôbec NIC.... strašne ma to bolí a bojím sa.. "kamaráti" mi dávajú radi typu je*at na nu najdeš inú, pome piť, pome huliť ale o takéto rady naozaj nestojím.. Rodičom mi je to blbé túto STORY vyprávať tak som napísal sem.. dúfam že aspon niekto ma pochopí a povie mi čo mám robiť.....
Ku výrazu frajerka - nebuď smiešny...
Je to tabor, je mlada a hlupa (nie v zlom, ti starsi pochopia..)
Zrejme si nasla novu lasku "letnu", opat musis zazit aby si pochopil.
A ako uz napisali vyssie, je rozdiel realny kontakt a net. Chod si s kamaratmi zahrat futbal, vecer chodte niekam na opekacku a nehrb sa za pocitacom, a hlavne sa nelutuj, knicomu ti to nepomoze. Aj ked to mozno vyznie kruto kazdy kto sa nad tym zamysli zisti ze som napisal veci tak ako na 98% su.
Zrejme si nasla novu lasku "letnu", opat musis zazit aby si pochopil.
A ako uz napisali vyssie, je rozdiel realny kontakt a net. Chod si s kamaratmi zahrat futbal, vecer chodte niekam na opekacku a nehrb sa za pocitacom, a hlavne sa nelutuj, knicomu ti to nepomoze. Aj ked to mozno vyznie kruto kazdy kto sa nad tym zamysli zisti ze som napisal veci tak ako na 98% su.
presne tak ^ , ten kto to uz zazil ti radi dobre a vie ti poradit, ze to nema vyznam, pretoze to pozna na vlastnej kozi, ten kto to prave zaziva, to nepochopi, pretoze vidi vsetko ruzovo...ale ked budes starsi, to nieje urazka, to je proste fakt, ked budes starsi - 18-19-20 a budes mat vaznu znamost, priatelku, budete chodit von a milovat sa, ohliadnes sa dozadu a povies si ... tvl aky som bol hlupy, preplakal som leto koli takej babe 
-
mirak2
Hardcore addict
vypni pocitac, navstiv kniznicu, nieco pekne si precitaj a mozno bude tvoja, ehm, frajerka ziarlit aj na knizku.
PS1: kamarat ma uz skoro 18 a bol v nejakom teen tabore aj tento rok a nepovedal ani krive slovo a nie je ani postihnuty ani sprosty
PS2: vztah cez net nie je vztah na dialku, az budes vacsi pochopis
PS3: jedno stastie, ze na pokeci neboli take relationship prepojovaky ako su na facebooku, to by bolo virtualneho randenia...
PS1: kamarat ma uz skoro 18 a bol v nejakom teen tabore aj tento rok a nepovedal ani krive slovo a nie je ani postihnuty ani sprosty
PS2: vztah cez net nie je vztah na dialku, az budes vacsi pochopis
PS3: jedno stastie, ze na pokeci neboli take relationship prepojovaky ako su na facebooku, to by bolo virtualneho randenia...
Akosi sa to dospievanie posuva. V 15 sa uz zvykli tahat baby na chate do postele a nie pisat si cez FB.
Zrejme teraz najprv postavite v Minecrafte spolu dom, vo FarmVille vychovate zvierata, na http://virtualvow.com/ sa zoberiete a potom AK sa s tebou za 10 dni nepritomnosti 'nerozide', MOZNO sa aj stretnete.
Zrejme teraz najprv postavite v Minecrafte spolu dom, vo FarmVille vychovate zvierata, na http://virtualvow.com/ sa zoberiete a potom AK sa s tebou za 10 dni nepritomnosti 'nerozide', MOZNO sa aj stretnete.
ona mozno na tom tabore zistila co je to najst si chalana osobne. predsalen tam okolo nej beha kopa chlapcov... mozno sa jej niektory zapacil a teraz snim travi cas a na teba zabuda. zistila co je to letna laska a uziva si tabor. nechcem byt k tebe zly, ale toto ti naozaj neprospieva a mal by si sa na nu vykaslat. ved sa na seba pozri ako to cele vzladas, este sa aj bojis ze bude ziarliva za nejaku spravu na fb. chod hrat von futbal, vecer na kofolu s kamaratmi a odreaguj sa.
najdi si realnu babu v skole. Alebo dve.
Cicu ocaril teraz buchac co jej smatra prsia v tabore, a ty sa tu zozieras.
Get a life.
Cicu ocaril teraz buchac co jej smatra prsia v tabore, a ty sa tu zozieras.
Get a life.
Vykašlala sa na teba lebo pochopila aký si debil
a cez net nemožeš nikoho milovať ani nič také.
-
Janio
Zablokovaný
Mi pripomínaš jednú známu, ktorá takto chodí s jedným chlapcom skoro 2 mesiace, ale ani sa s ním nevidela
A v poslednej dobe rozmýšľa, či mu má dať "koniec" pretože objavila anglický chat napíše do googlu nie ťukne na "preložiť" a pošle... "Spoznala" tam jedného angličana a chce s ním chodiť
Tak nebuď smiešny, ako ona...
Veď ty nemáš klapy na očiach, žeby si nemohol niečo bez nej robiť, aj tak z toho nič nebude... A ona pravdepodobne stretla v tábore niekoho iného, tak je zaneprázdnená
(ak vieš, ako to myslím)
Veď ty nemáš klapy na očiach, žeby si nemohol niečo bez nej robiť, aj tak z toho nič nebude... A ona pravdepodobne stretla v tábore niekoho iného, tak je zaneprázdnená