W800i dlzka videa

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

W800i dlzka videa

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ako sa da spravit aby mi nahravalo video tak dlho ako mam miesta na karte ? lebo mne to nahrava len 10sek. :?
pystek
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pystek »

Zapni fotoaparat, dalej daj na natacanie videa, vyber moznosti, a tam by si mal mat polozku "dlzka videa" :wink:
qwerty-xyz

Re: W800i dlzka videa

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Jacoolbo napísal:ako sa da spravit aby mi nahravalo video tak dlho ako mam miesta na karte ? lebo mne to nahrava len 10sek. :?
das si na kameru a das rezim snimania a prepnes z MMS na vysoka kvalita videa a potom velkost videa a tam si das na najvyssie a potom si das miesto ulozenia a vyberies pamätovu kartu. :wink:
malo by to ist. K750i 4EVER!!! :oops:
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

THX ide ale inac ja som mal k750i adal som si tam sodtware z w800i koli walkmanu :)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

Jacoolbo napísal:THX ide ale inac ja som mal k750i adal som si tam sodtware z w800i koli walkmanu :)
superr ty si kááápko to sa dá fúúúha asi to budem musieť vyskúšať hm ty si fakt dobrý lama a poriadna ved je to ten istý telefon len je tam iný firmware
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

sak o to ide , je to walkman a kupim sluchatka mam walkman perfektne to hra a konecne nemusim mat vycitky ked si dam temu walkman ze to nemam
Napísať odpoveď