W810i súrne potrebujem pomôcť

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Tomi105
Amateur
Amateur

W810i súrne potrebujem pomôcť

Príspevok od používateľa Tomi105 »

zdravím
potrebujem súrne pomôcť ako prepáliť software do w810i-čka lebo bol v oprave ale mi tam daly soft z iného eriksonu a nič nejde ako má :cry: pls poradte kto s tím máte dáky skúsenosti .
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Tomi105
Amateur
Amateur

http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=1912

tam čo je ten NOVÝ NÁVOD to je vlastne postup na prepálenie softu alebo len na odblokovanie telefónu ???
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

to je to co potrebujes:) deku... mas odstranenie od operatorou:) v navode je flash mobilu cize to co potrebujes;) nech ti to vyjde:)
Tomi105
Amateur
Amateur

aha takže s tím postupom vlastne prehodím soft a odblokujem fón dobre dakujem za radu dúfam že to už pôjde ako má :) .

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 12:52 )
chlapi spravil som to podla toho nového postupu a telefón som už kua nezapol :D už vidím že to bude zaujímavé :evil:
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

pockaj chvilku SEcka tie novsie maju problem po flashi s nabehnutim ;) vyber baterku a pockaj ked nie flashuj znova ;) mobil ide furt ak mas baterku ;) pripojenim cez C ide furt a do flash manu sa vzdy dostanes ;)

///edit : kukal si si presne cisla EROM CID a EROM Color ci ti sedia ? ;)
Tomi105
Amateur
Amateur

hej už mám som potom robil podla toho starého návodu dostal som sa po Far nastavil som tam všetko a pripojil aj fon len teraz nechápem čo mylsí pod tímto :

Po nacitani mobilu chodte do zlozky FS, chvilku to bude trvat a potom do FS/tpa/preset/custom a tam nakopirujte subory z customize rar pomocou F5

neviem kde nájsť ten priečinok , súbor customise by som mal som ho rozipoval a mám to pripravené len neviem ako to s tou zložkou kde ju nájdem a ako to skopnem do toho potom .

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 14:44 )
no už som to spravil celé ako má byť som tam mal chybu som dal zlú volbu ale už som to spravil len ma teraz sere že keď dávam pin kód tak mi blbne klávesnica lebo dáva naraz dva znaky :(
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mastros »

Mne sa zazrakom podarilo preflashovat telefon cez SEUS.

Stiahni si Sony Ericsson Update Service a normalne aktualizuj.
Mne to spolahlivo pomazalo vsetky patche a upravy, ktore som tam porobil. Skakal som meter dvadsat od radosti.
Potom stacilo zo zalohy znovu napatchovat a ficim. :)

Rekapitulacia:
Stiahni si program SEUS, nainstaluj, nastav tam potrebne zalezitosti (je to naozaj jednoduche) a aktualizuj firmware. Zaberie to par minut podla rychlosti Tvojho netu.
GL and HF.
Napísať odpoveď