Cafte potreboval by som pomoc....
Kedysi davnejsie my islo normalne vitvorit hry na battlenete ale jedneho dna som kupil router a na net mam pripojene 2 kompy a na tom druhom[na prvy uz nemam pristup] my hry tvorit nejdu...newiete preco?uz to chello zmenilo alebo je problem vo mne??
luksiman napísal:Cafte potreboval by som pomoc....
Kedysi davnejsie my islo normalne vitvorit hry na battlenete ale jedneho dna som kupil router a na net mam pripojene 2 kompy a na tom druhom[na prvy uz nemam pristup] my hry tvorit nejdu...newiete preco?uz to chello zmenilo alebo je problem vo mne??
thx
hmm, neviem, ale nerhas nahodou cez eurobattle net? lebo ak ano tak pokial nemas verejnu IP tak ti hry zakladat asi ani nepodje.
lekoklatik napísal:Nic proti tebe ale presne o tomto som hovoril. Dalsia tema o Warcrafte.
A teraz ty. Nie vsetci sme dokonali ale toto tusim patri do sekcie pomoc. A par hrubic je tam tiez.
aha, cize ty nemas rad warcraft tak by tu enmali byt temy o warcrafte? ja nemam rad fifu tak budem hudrat do temy ked niekto potrebuje helpnut? si OK?
najprv by si sa mal naucit aspon zaklady gramatiky a potom sa hrajkat.
k teme: vzhladom na to, ze nemas asi warcraft original, tak je to mozno vec updatu. updaty obcas vychadzaju aj nove. mozno novy update by pomohol. alebo tiez na routri nastavit NAT a na PC firewall