Warcraft (film)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
PAIN
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :oops: :twisted:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

radek21 napísal:Keby tak spracovali ako film hru Call of Duty. To by bola pecka!
Takych uz je pre boha :(
BlaDey
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BlaDey »

ten dwarf :lol: :lol: a ta horda :smt009 :smt009 :smt009 :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: ked som to vydel som sa posral skoro
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Warcraft Movie
August 4th, 2007

We have heard our first solid and interesting information with regards to the Warcraft, or to some, the World of Warcraft Movie. This movie will be big, huge, EPIC even - in fact, Thomas Tull (producer of 300) stated a budget of over $100m would be committed, with a projected 2009 release date. Legendary Pictures are 100% committed to this project, it shall be a “tent-pole”, something to stand next to and say “we did that!” - whilst remaining true to the game and fan base.

The plot for the film will take place approximately a year before the start of World of Warcraft, including races you have played and lands you have wandered in, where lots of plot arcs are melded into a two and a half hour story. The film itself will revolve around a ‘badass’ new hero, with a theme towards conflict and culture - being a War Movie rather than a quest movie, from an Alliance’s perspective.

“It’s actually not like the great adventure. It’s not so much a quest movie. It’s more of a war movie. Well, okay, it’s absolutely a war movie. Cultures grinding up to a horrible moment where it just all spills over and gets out of control. Less of an adventure party quest-type situation. More of an armies building to an inevitable conclusion type situation.”

And w.r.t to the Alliance:

“While my heart lies with the Horde and Thrall’s an interesting character, from a movie making standpoint, a blockbuster movie its a little rough to try and tell it from the perspective of this green looking dude.”

No director or cast have yet been assigned to the project and Tull stated that recognizable actors to play main roles was not a necessity:

“We are starting those conversations. We’re going to be looking for someone of Zak Snyder (300) or Chris Nolan (The Dark Knight, Batman Beings) calibre,”

The not so good news - seems they are aiming for PG-13 content which claims to be a compromise. I personally miss the days of old when action heroes swore blindly.

“I can tell you that this is the one thing about running a studio and making these things that’s hard. You want to not compromise and have the right level of intensity. The story and the director’s vision is what’s ultimately going to dictate that. Personally one of my favorite movies of all time is Lord of the Rings, which has a PG-13 rating.”

The film is still in its scripting process, but Tull stated that they are currently working with something that they are very happy with.
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mycreed »

no co s tym po anglicky...sak to sem daj po slovensky ....a nejake obrazky by to chcelo ..
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

skoro si sa ozval po roku :D
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

raz som niekde videl ukážky z filmu World of Whorecraft....ale to bol troška iný žáner :roll:
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mycreed »

Rexxar napísal:skoro si sa ozval po roku :D
no co narobis ....ma to zas zacalo zaujmat lebo sa to nejako dlho ten filmik robi a ani trailer neni
tomi_g7
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomi_g7 »

A opäť raz žiaľ musím napísať, že to, čo už viete z titulku, je asi tak všetko, čo sa o tom dá teraz povedať: svet Warcraftu sa dočká filmového spracovania. Dohodli sa na tom spoločnosti Blizzard Entertainment a Warner Brothers. Môžem síce ešte uviesť zopár obkecov, ktoré prinieslo i NY Times, no na fakte, že sa zatiaľ nič bližšie - ako režisér, scenárista, obsadenia, dátum uvedenia do kín... - nevie, to veľa nezmení. Dá sa len povedať, že pôjde o veľkolepý, megalomanský projekt (jeho vizionári ho prirovnávajú k Pánovi Prsteňov), ktorý vraj nebude stavať len na trikových efektoch, ale ponúkne aj iný rozmer a hĺbku. Film sa má zavďačiť všetkým fanúšikom, ale i predstaviť svet Warcraftu (teda stratégií, ale hlavne MMORPG World of Warcrat) spolu s jeho hrdinami aj divákom neznalým počítačových hier z tohto fantasy univerza. Čo dodať? Asi link na článok , kde si to isté, čo som vám v týchto pár riadkoch napísal, môžete prečítať v desiatich odsekoch s pridanou hodnotou zopár klišé PR vyhlásení a malej sondy do ďalších (starších) filmov podľa hernej predlohy.

Sme teda poriadne zvedaví, ako toto dopadne. Vy asi tiež. Viac informácií bude možno dustupných na E3, ale na nič konkrétne by som sa ešte v najlbližších týždňoch netešil. Dá sa zatiaľ očakávať len mnoho rečí o ambicióznych a veľkolepých plánoch. Novinka to je ale aj napriek absencii ďalších podrobností poriadna.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Troska na ozivenie:
Sam Raimi has signed on to direct Warcraft, a film version of the long-running game series, including insanely popular massively-multiplayer-online-role-playing-game World of Warcraft.
http://www.guardian.co.uk/film/2009/jul ... f-warcraft

//autoeditácia príspevku ( 17 Oct 2009, 10:32 )
http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=26048
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Re: Warcraft (film)

Príspevok od používateľa xmatkoo »

som aktívny hráč WoW (niekedy aj W3) ale na tento film sa veľmi neteším...
pdryx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pdryx »

xmatkoo napísal:som aktívny hráč WoW (niekedy aj W3) ale na tento film sa veľmi neteším...
mozem vediet preco ? :d lebo vacsina fanusikov blizzardu sa filmu nevie dockat...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ja by som si nahodou ten film kukol, ale uz velmi dlho je o tom ticho a ani na strankach blizzardu uz zrazu nie su oficialne spravy o tom filme...takze usudzujem, ze sa taky film asi momentalne ani netoci..
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

Síce WOW už nehrávam ako kedysi, ale na tento filmík sa teším, a ak by to bol ešte vydarený 3D film, neni čo dodať :)
Dúfam že to bude v PC grafike, inak by to nestálo za to podľa mňa 8)
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

No ja som zvedavý aký to bude mať dej a o čo tam vlastne pôjde. :?
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

Jokky napísal:No ja som zvedavý aký to bude mať dej a o čo tam vlastne pôjde. :?
Ak tam majú byť bitky, tak podľa mňa o SW a o OG :) , neviem toto si myslím :wink: ... A určite lomenica v Stranglethorn-e :mrgreen:
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Nikde som tam nevidel nemrtvych... Tych vynechali vo filme alebo zatial len v trailery ?

Je tam len spor medzi orkami a ludmi, potom aj medzi orkami

//autoeditácia príspevku (07 Nov 2015, 11:13)
Tak uz som cital clanok http://filmkult.refresher.sk/3576-Zisti ... h-obrazkov

Bude to asi trilogia a v tomto filme budu len orkovia a ludia
Napísať odpoveď