Warcraft III hosting

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
pesinko2468
Expert
Expert

Warcraft III hosting

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

caute neviem ci to sem vkladam spravne, alebo to mam dat radsej na nejake warez forum do sekcie Games - Help ... hladal som podobnu temu, ale nenasiel som (mozno tu taka je).
Ako dost ludom, nejde mi zakladat W3. Napajat sa ide, IP neviem ci je verejna/ina... je to net na intraku, ide to cez LAN, ale ako vravim, napajat sa ide. Neviem ci to nemoze byt aj Vistou ale asi ee... uz mi ani doma nejde zalozit -> tam je DSLko, ked sme mali datovo neobmedzene (Slovanet, od 18 hod), tak islo a teraz mame datovo obmedz. (tiez Slovanet, do 2 GB) a uz nejde. Ale ide mi o tento net na intraku. Napajat sa ide, zakladat nie, cital som uz aj nejaky ten sposob na obidenie tohto problemu (zakladat nejde ani po Hamachi - LAN, ani na B.nete)... thx za rady :new20:
Kesoman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kesoman »

na ktorom si intraku a kde? a co tam je za net?
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurino88 »

ak poznas lamky.net cekni tma v sekcii navody je to tam
pesinko2468
Expert
Expert

nj ale na lamkach je to na DSL od T-Comu .... ale pripisem to tam
...btw intrak: Palachova kolej v Hradci Kralove (net ide cez LAN)
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

A TO CHCETE HRAT CEZ NET CI CEZ LAN ??
pesinko2468
Expert
Expert

po hamachi by sme radi ... ale aj cez b.net by sme chceli napr. 1v1 len nema kto zalozit :smt104
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

boze sak cez hamachi to mas uplne lahke ale ked mate siet netreba ani hamachi ide akurat o to aby ste mali rovnake patche lebo ak ma niekto iny nedje to :idea:
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

cavte chcem hrat s kamaratmi cez net samozrejme pomocou hamachi ked jeden urobi server cez lan tak potom sa nevieme nanho napojit ani ho nevidime v tabulke v com moze byt chyba? (verzie hry mame rovnake)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

bart1234 napísal:cavte chcem hrat s kamaratmi cez net samozrejme pomocou hamachi ked jeden urobi server cez lan tak potom sa nevieme nanho napojit ani ho nevidime v tabulke v com moze byt chyba? (verzie hry mame rovnake)
treba mat rovnake verzie hamachi a tiez treba otestovat pingy cize aby aj on skusil ping na teba, on na neho aby ste vedeli ake je spojenie
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:treba mat rovnake verzie hamachi a tiez treba otestovat pingy cize aby aj on skusil ping na teba, on na neho aby ste vedeli ake je spojenie
vsetko sedi, pingy su v pohode...netreba ktomu neaky patch?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

bart1234 napísal:vsetko sedi, pingy su v pohode...netreba ktomu neaky patch?
patch netreba, hrat po LAN-ke to ide aj bez patchu avsak ak mate rozdielne aliasy v hamachi napriklad ty mas 5.25.xx.xx a on ma 5.30.xx.xx tak musi ten kto vytvara hru(alebo obaja, uz neviem) vytvorit textovy subore kde je nainstalovane hamachi s nazvom alliases a napisat tam alias toho druheho, nevem ci to stale funguje ale na starych verziach to islo
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:patch netreba, hrat po LAN-ke to ide aj bez patchu avsak ak mate rozdielne aliasy v hamachi napriklad ty mas 5.25.xx.xx a on ma 5.30.xx.xx tak musi ten kto vytvara hru(alebo obaja, uz neviem) vytvorit textovy subore kde je nainstalovane hamachi s nazvom alliases a napisat tam alias toho druheho, nevem ci to stale funguje ale na starych verziach to islo
no to som urobil ale stale to nefunguje.....nemoze tam byt problem kvoli tomu ze mam staticku ip aj ty ostatny? viem ze je to blbost ale tak co ked....
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

bart1234 napísal:no to som urobil ale stale to nefunguje.....nemoze tam byt problem kvoli tomu ze mam staticku ip aj ty ostatny? viem ze je to blbost ale tak co ked....
o statickej IP-cke to nikdy neni, jedine tak o verejnej ale zda sa mi ze na hmachi nemusis mat verejnu pre vytvaranie serverov
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

tak ale ked spravim server napr cs 1.6 alebo heroes tak na to sa vedia pripojit bez problemov pomocou hamachi...len warcraft nie
Napísať odpoveď