WD HDD - ako zalohovat ?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Diego11
Medium Expert
Medium Expert

WD HDD - ako zalohovat ?

Príspevok od používateľa Diego11 »

Zdravim vas, asi som fakt lama, ale nedari sa mi zalohovat subory prostrednictvom alplikacie od WD. Otvorim program WD SmartWare, kliknem na polozku "zalohovat", vyberiem polozky kt. chcem zalohovat(filmy, obrazky, posta...atd) a kliknem na "Zahajit zalohovani", externy HDD zacne pracovat a biela ledka zacne blikat. Po chvili prestane blikat a ziadne udaje sa na HDD nekopiruju(nic, ani sa nezacnu kopirovat). Skusal som cez program presunut len polozku "posta" (cca400MB), no ani po niekolkych minutach sa na HDD nic neprekopirovalo. V programe mam potom na vyber len moznost "zastavit zalohovanie" a ako som pisal, tak to zalohovanie sa ani nezacalo! Samozrejme pokial tam kopirujem subory bez tej aplikacie(manualne), tak to funguje vsetko OK.

viete poradit kde robim chybu ?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: WD HDD - ako zalohovat ?

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Skús zálohovanie vo windowse.
Skyer
Light Star
Light Star

Re: WD HDD - ako zalohovat ?

Príspevok od používateľa Skyer »

Mam doma jeden externy HDD od WD, tak sa ti na to skusim pozriet, ked sa k nemu dostanem. Zatial - skus sa poriadne popozerat po aplikacii, ci tam nie su nejake skryte moznosti alebo tlacitka, niekde by si predsa mal nastavit aj cielovu zlozku (aj ked je mozne, ze sa zaloha robi na skrytu particiu).

Kedze pouzivam Linux, nikdy som riesenia od dodavatelov nevyuzival, ale na tieto ucely sluzi velka kopa programov, tak v najhorsom pripade mozes zvazit aj nejaku tu alternativu.
Napísať odpoveď