WD MY cloud alebo NAS - rychlosť - telekom pomalý router
WD MY cloud alebo NAS - rychlosť - telekom pomalý router
dobrý den chem sa opytať uvažujem o kúpe my cloudu alebo nejaakeho nasu aby som na neho mohol v domasej sieti hadzat nepotrebne vecy kedze mam macbook a chcel by som nieco na timemachine zalohy a podobne veci a vsetky tieto nas zariadenia vyžaduju gigabitovy ethernet no a problem je v tom ze router ktorý mam od telekomu ma iba 10/100 a aj keby som si kupil ini router ale mame aj magio a dost bol problem rozbehnut ho na tomto pirelly (technici tvrdili ze je to hrozne stary typ no taky nam dali tak čo som mal robiť
) ktorý mám a tak sa chcem opytat čo mam robit čo potrebujem novy router ? alebo nejaky swich neviem ako funguju swiche ci to pripojim na router ci na prípojku alebo čo ? 
Re: WD MY cloud alebo NAS - rychlosť - telekom pomalý router
Urcite nevyzaduju gigabitovy ethernet. Akurat ti to pojde pomalsie kedze to pojde na max. 100Mbit.
tak oni ako nevyžaduju ale vyrobcovia odporučaju no a ze pri gigabitovom ethernete na lokalnej sieti benchmarky ukazuju nejakych 30 mega za sekundu a pri stovkovom budem tahať 3 mega za sekundu ? lebo ved nebudem polhodinu tahat z harddisku jeden film alebo niečo
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pri stovkovom pojdes 12,5MB/s. Pri gigabite si limitovany samotnym diskom, nie sietou. A nauc sa pouzivat interpunkcne znamienka, tj. bodky, ciarky ci otazniky, pretoze sa to po tebe neda citat.