Ahojte, máme tento disk http://diskove-polia.heureka.sk/western ... 0hwt-eesn/ a mám dlhšiu dobu problém s databázou. Neviem ako ju opraviť. Keď si prehrávam filmy na telke, tak telka mi ukáže jeden film (jeden súbor) aj 3 - krát a nechápem prečo. Robí to iba pri niektorých filmoch. Skúšal som aj cez nastavenia - média - znovu prohledať databázu, ale nepomohlo to.
Viete mi s tým pomôcť?
wd my cloud - rozsypaná databáza
-
Michaelo105
Light Professional
Re: wd my cloud - rozsypaná databáza
Neni ten film deleny na viac casti? Mne napriklad Kodi (XBMC) ukazuje 3x film Tanec s vlkmi, pretoze je deleny po 700MB na CD1, CD2 a CD3.
-
Michaelo105
Light Professional
Nie, nemá viac častí. Robí to úplne náhodne a najčastejšie na filmoch s väčšou kapacitou. Ale ak sa to vyskytne na nejakom filme, tak mi zatiaľ nepomohlo nič. Ani znovunačítanie tej databázy, ani reštart. A na disku je určite iba raz.
Je v adresare len ten subor? Alebo su tam ine subory ako ngo, crc, svf, sub, txt alebp nieco take? Neni tam sample subor s minutovou ukazkou?
-
Michaelo105
Light Professional
V adresári je viac súborov, ale k tomu konkrétnemu filmu iba jeden. Formát filmu je väčšinou mkv, alebo avi. Sample tam nie je, titulky tiež nie.
Pre predstavu to vyzerá takto
Filmy - HD filmy - R - a tam už sú súbory napr. Rambo.mkv, Rocky.mkv, Rýchlo a zbesilo.mkv (všetky majú vždy iba jeden súbor) a z toho Rambo ukazuje ako jeden, Rocky ako jeden a Rýchlo a zbesilo mi ukáže aj 4x.
Pre predstavu to vyzerá takto
Filmy - HD filmy - R - a tam už sú súbory napr. Rambo.mkv, Rocky.mkv, Rýchlo a zbesilo.mkv (všetky majú vždy iba jeden súbor) a z toho Rambo ukazuje ako jeden, Rocky ako jeden a Rýchlo a zbesilo mi ukáže aj 4x.
Zaujimave, neviem pomoct. Skus toto prebehnut - https://community.wd.com/t/duplicate-fi ... ase/150472