Pár krát sa mi to stalo s nejakými blbosťami, a tým predavačkám/predavačom je to jedno. Niekedy trvá aj pár dní kým si to všimnú
web/FB databáza - chybne nahodených produktov v obchodoch
web/FB databáza - chybne nahodených produktov v obchodoch
Ahojte, pred nejakým časom mi kamarát ktorý žije v UK ukazoval stránku, konkrétne FB skupinu, kde prispievajú členovia svojimi postrehmi. Sú to prevažne zle nahodené cenovky pri produktoch. Napr. v TESCU v PB by mali nejakú fľašu čo stojí 11€, ale pri pokladni ju účtujú dajme tomu len ako 0,11€.
Pár krát sa mi to stalo s nejakými blbosťami, a tým predavačkám/predavačom je to jedno. Niekedy trvá aj pár dní kým si to všimnú
. Neviete niekto či existuje čosi takéto aj na Slovensku ? Aj keď pochybujem, že pravý Slovák by sa podelil o takúto info a radšej si nabral sám plný košík 
Re: web/FB databáza - chybne nahodených produktov v obchodoc
Nič také nepoznám, ale v Tescu keď bol asi mesiac na trhu Mass effect 3, tak sa predával za 10 eur zlacnený z nejakých 40-50. A pri hrách tam majú občas takéto haluzné ceny, asi sa do toho nevyznajú.