Zdravim,
ak by mal niekto zaujem pisat recenzie, pridavat nejake hry alebo pisat novinky ci navody. Ozvite sa mi na mail : [email protected]
Chystam totiz novy velmi kvalitny portal o hrach a potrebujem nejakych redaktorov. Viac info na e-miali
Web o hrach - recenzie, dema, navody, novinky a pod.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kolko bolo velmi kvalitnych portalov o hrach a kolko z nich sa uchytilo??? Navyse potrebujes skusenych ludi, masivnu reklamu a hlavne mat pristup k spravodajstvu, hram a podobne, ci chces vsetko preberat zo zahranicnych stranok ako je IGN ci GameSpot a prekladat to do slovenciny. Myslim, ze tento obor je uz davno podchyteny games.tiscali.cz, bonuweb.cz a sector.sk (aj ked sledujem len Tiscali).
no lenze spravnych ludi musis nejak ziskat, teda im ponuknut spravnu financnu odmenu. Dalej potrebujes kontakty, aby si ziskal aktualne hry na testovanie..., nebudes predsa davat redaktorom testovat cracknute hry..., takisto konktakty, aby si redaktorov dostal na rozne prezentacie a akcie...
Takisto, akou formou chces ten web pojat? Ako uvolneny neformalny, zabavny...? Alebo nieco, co ma posobit seriozne a zaroven aj zabavne (napr. herna rubrika PCR)?
Takisto, akou formou chces ten web pojat? Ako uvolneny neformalny, zabavny...? Alebo nieco, co ma posobit seriozne a zaroven aj zabavne (napr. herna rubrika PCR)?