Web skript na e-shop
-
velkoobchod
Novice
Web skript na e-shop
Pre tých čo vlastnia neaké eshopy mrknite sa a to, čo si myslýte o skripte, či to má všetko alebo tomu iečo chýba. Ak áno tak čo alebo za aký skript to vymeiť. Shop je báze word press. http://www.velko-obchod.com Dík za váš názor
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Web skript na e-shop
okrem toho že mi ho načítavalo asi 3 minúty, tak tam nevidím nič zlé. Obyčajné web-shop a myslím že ti ide skôr o reklamu ako zhodnotenie nakoľko obchod je zabehnutý, máš tam sponzorov a plno produktov, vlastná doména.. To fakt plánuješ meniť všetky kody, a prechádzať na iný e-shop? A len kvôli takémto názorom si sa sem registroval?
-
velkoobchod
Novice
Ono ja som to teraz menil produkty tam uz nepridavam lebo mi to ide na nerf kazdy hovori ze je to pomale. Mal som to na osc a bola to katastrofa toto je trosku rychlejsie ako osc ale stale je to pomale. Neviem co s tym mam robit

-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Stranku mi vobec nenacitalo... ked je to pomale, uvazoval si o zmene hostingu?
-
webmasterr
Medium Professional
mne ten web nacitava v pohode, tak do 8-10s (myslim komplet web), nieje to naj..ale je to podla mna este taky priemier... no ak by si chcel este skusit na eshop nejaky iny system mozes sa pozriet na http://www.prestashop.com/ , nemam s nim skusenosti..len co som nanho narazil na webe 
-
velkoobchod
Novice
Dik skusim novy hosting necem lebo je to na mojom hostingu len neviem preco to ide tak pomaly. Skusal som OS commerce ale to nebolo nic moc. Skusim tu prestu uvidim co to spravi.