Webdesgin
Re: Webdesgin
Navyse Mafia II? Sorry, ale ta hra uz je pekne stara, na to aby mala dalsiu fan stranku na SK/CZ, ved ich je milion.
Stará hra to určite nie je - resp., pri tomto na weku fan stránok nezáleží.
Ide skôr o to, že je to typ hry, pri ktorej je fan stránka absolútny non-sens.
Ide skôr o to, že je to typ hry, pri ktorej je fan stránka absolútny non-sens.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a pri ktorej hre má fan page zmysel?
Podla mna pri nejakej multiplayerovej hre, alebo pri nejakej klasike (GTA franchise), ale tam je to uz totalne presaturovane.
Jedina moznost [podla mna] je zalozit nejaku mensiu komunitu (sam som jednej clenom), ktora ma dajme tomu viacero serverov a rozne hry, pise vcelku zaujimave neokopirovane clanky a ma aktivnu hernu komunitu.
Jedina moznost [podla mna] je zalozit nejaku mensiu komunitu (sam som jednej clenom), ktora ma dajme tomu viacero serverov a rozne hry, pise vcelku zaujimave neokopirovane clanky a ma aktivnu hernu komunitu.
v akom formate robite web desing ?
-
audiotrack
VIP
psd
zle som sa vyjadril chcel som vedet format 2000px je ok ?
-
audiotrack
VIP
ono ani nejde tak o formát, pretože dobrý programátor ho aj tak nedodrží a spraví to responzívne aby sa to zobrazovalo fajn na ľubovoľnom rozlíšení. Ale najčastejšie sa robí v najrozšírenejších rozlíšeniach (danej doby kedy web vzniká). 2000px je riadne odveci číslo 
1600 x 900 ? sa najviac pouziva ?
Veď tam máš jasne napísané, že sa najviac používa HD v notebookoch. 1600x900 je na siedmom mieste. Tak teda ako ťa napadlo opýtať sa to?
-
audiotrack
VIP
asi ma take on, a vyskocilo mu to tam vpravo zelenym velkym tak bez toho aby si precital co to je a pozrel graf sa hned spytal blbost