Webdesign
-
Arkarian
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Webdesign
Zdravim, dostal jsem za úkol udělat stránky pro DDM. Neco jsem udělal, akorát já mám takový problém, že nemám představivost. Proto bych chtel poradit s barvama, dostal jsem pouze 2 podmínky:
1) Musí to být jednoduché (to jsem doufám splnil)
2) Musí to být v barvách loga (na obrázku)
Tak bych chtel poradit jak to barevně sladit. Přikládám obrázek, kdyby se někomu chtělo tak to může přebarvit:)
1) Musí to být jednoduché (to jsem doufám splnil)
2) Musí to být v barvách loga (na obrázku)
Tak bych chtel poradit jak to barevně sladit. Přikládám obrázek, kdyby se někomu chtělo tak to může přebarvit:)
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
audiotrack
VIP
-
mikkimikki
Medium Professional
pocuj neber to osobne ale nelubi sa mi to, to ze to ma byt jednodche neznamena ze to ma vyzerat ako HTML-ko vytvorene niekym kto sa uci robit weby bez pouzitia skoro ziadnej grafiky okrem loga ... posobi to strasne lacnym dojmom a ten napis Dum deti a mladeze, ten zakryveny styl posobi trosk gycovo ... niekedy je menej viac cize si t kludne mohol nechat zarovno bez ,,skrucanin,,
Myslim ze tym detom je to jedno
Pre deti to hlavne nema byt chaoticke a privelmi farebne (sak by zosaleli keby tam bolo 8bitov farieb
)
Toto si myslim, ze posobi takym milim detskym dojmom. Ked vojdem na stranku o nejakom dome deti, urcite nebudem obzerat styl pouzity na jej vyrovu. Podla mna je to k teme uplne super.
<No to je ale vec nazoru no>
Pre deti to hlavne nema byt chaoticke a privelmi farebne (sak by zosaleli keby tam bolo 8bitov farieb
Toto si myslim, ze posobi takym milim detskym dojmom. Ked vojdem na stranku o nejakom dome deti, urcite nebudem obzerat styl pouzity na jej vyrovu. Podla mna je to k teme uplne super.
<No to je ale vec nazoru no>
-
lekoklatik
VIP
Tiež sa chalan pýta, alebo skôr prosí o pomoc. Tak nekecaj a skús mu niečo vytvoriť, nakopnúť homikkimikki napísal:pocuj neber to osobne ale nelubi sa mi to, to ze to ma byt jednodche neznamena ze to ma vyzerat ako HTML-ko vytvorene niekym kto sa uci robit weby bez pouzitia skoro ziadnej grafiky okrem loga ... posobi to strasne lacnym dojmom a ten napis Dum deti a mladeze, ten zakryveny styl posobi trosk gycovo ... niekedy je menej viac cize si t kludne mohol nechat zarovno bez ,,skrucanin,,
-
fikotek
King
Vsechno spatne
zkus se podivat na tohle .. cele si to precti a udelej to znovu a poradne.
http://www.tutorials.cz/clanek1327-8-ne ... bdesigneru
http://www.tutorials.cz/clanek1327-8-ne ... bdesigneru
-
Arkarian
Light Star
nj webdesign nedelam vzdycky me to udela nejaky grafik
tady o nic nejde delam to kamaradovi,zadarmo,aby vubec nejaky stranky byli takze tak
ale diky poctu si
//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2009, 16:31 )
dobre, takže jsem si s tím trošku pohrál. Akoraát jsem v koncích s tím, jak zvýraznit to menu. Nevím jakou barvu dat na tu zlutou at to hezky bije do oci
//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2009, 16:31 )
dobre, takže jsem si s tím trošku pohrál. Akoraát jsem v koncích s tím, jak zvýraznit to menu. Nevím jakou barvu dat na tu zlutou at to hezky bije do oci
-
lekoklatik
VIP
Trošku dosť mi prekáža tá oranžová čiara pod v tomto prípade "Základní Informace". Skús ju dať preč.
A inak to podľa mňa stačí. Robíš to pre decká, ktoré fakt nepotrebujú niečo extra prešpekulované. Tiež ich rodičia. Dôležitý bude obsah a celková funkčnosť stránky. Akože samozrejme nehovorím nech je to škaredé, ale jednoduché a prehľadné. Myslím Že si požiadavky splnil.
A zvýraznenie headeru je podľa môjho názoru nepotrebné.
A inak to podľa mňa stačí. Robíš to pre decká, ktoré fakt nepotrebujú niečo extra prešpekulované. Tiež ich rodičia. Dôležitý bude obsah a celková funkčnosť stránky. Akože samozrejme nehovorím nech je to škaredé, ale jednoduché a prehľadné. Myslím Že si požiadavky splnil.
A zvýraznenie headeru je podľa môjho názoru nepotrebné.
-
Arkarian
Light Star
takze kdo by chtel videt vysledek tak je to na www.ddmkyjov.cz , texty a obsah je tam zatim jen ze starych stranek takze to se zmeni vcetne formatovani... diky za rady