Webhosting
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Webhosting
zdravím.. potreboval by som od Vás poradiť ohľadom výberu hostingu na moju osobnú stránku.. prioritami je samozrejme možnosť registrácie domény + 500 MB priestoru. Viete mi poradiť, od koho je hosting najlepší v porovnaní kvalita-služby-cena ? dík
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Webhosting
Vsetko zalezi co ocakavas do hostingu a na co ma primarne sluzit. Websupport ma velmi slusny custom hosting za par € mesacne.
prikláňam sa k websupportu, k inému poskytovateľovi by som nešiel, kvalita a hlavne podpora, ľudský prístup, kvalitný webadmin, si informovaný o všetkých výpadkoch...
ja odporúčam gigaserver.cz
ja som bol maximalne spokojny s ONEbit.cz
-
Black Scorpion
Novice
Ja by som ti odporučil
http://www.000webhost.com/456921.html
a to či už free - zadarmo alebo platený
.
Napr.: zdarma máš 1500Mb priestoru, môžeš si vytvárať subdomény a web-maily zdarma, keď si zaplatíš tak máš priestor neobmedzený, samozrejme máš možnosť vytvoriť si vlastnú doménu.
Ďalej sú tam aj nejaké tie vizuálne editory, takže nepotrebuješ poznať HTML alebo PHP.
No ak si z tých čo dávajú prednosť vlastnoručne napísanému kódu potom je to pre teba ako stvorené. Web podporuje PHP, HTML, ďalej sú tam MySQL databázy a ešte omnoho viac.
Jediná nevýhoda čo môže byť pre teba je iba to, že možno nevieš po Anglicky.
http://www.000webhost.com/456921.html
a to či už free - zadarmo alebo platený
Napr.: zdarma máš 1500Mb priestoru, môžeš si vytvárať subdomény a web-maily zdarma, keď si zaplatíš tak máš priestor neobmedzený, samozrejme máš možnosť vytvoriť si vlastnú doménu.
Ďalej sú tam aj nejaké tie vizuálne editory, takže nepotrebuješ poznať HTML alebo PHP.
No ak si z tých čo dávajú prednosť vlastnoručne napísanému kódu potom je to pre teba ako stvorené. Web podporuje PHP, HTML, ďalej sú tam MySQL databázy a ešte omnoho viac.
Jediná nevýhoda čo môže byť pre teba je iba to, že možno nevieš po Anglicky.