Ahojte,
kamarati chystaju jeden letny tabor pre deti a chceli by stranku, ako prezentaciu tabora. Viete mi odporucit nejaky splahlivy hosting ? Ja som mal kedysi hosting od Wedosu, predtym od Websupportu, ale sa pamatam ze na websupporte boli akosi casto vypadky.
webhosting
Re: webhosting
To co bude za stranka..?
vo vseobecnosti servre idu uplne super vsetky, pokial nemas nejaky mega narocny web.. Vo websuporte padali hlavne VMS/VPS/APS... Ja mam hosting u Active24, este sa mi nestalo, ze by stranka vypadla(8 stranok za 4 roky, ak daco vypadlo, tak asi len o tretej rano na chvilu), kvalitativne to maju best zelezo, datacentrum maju v DC Tower, co je topka v europe, len co sa tyka UI to nie je az take skvele (uz na tom pracuju, maju betu noveho zakaznickeho centra), ale to az tak nevadi..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
určite ti tu niekto odporučí digital ocean, tak budem prvý
Len tam moc nerátaj s klikačkou ako u websupportu. Rozbehať to nie je nič zložité, a spolahlivosťou, cenou a rýchlosťou je to niekde úplne inde ako websupport
podla mna websupport nie je taky zly, aby nejaky tabor nemohol mat prezentacnu webstranku u nich.. tie vypadky aj keby su 5h mesacne, tak by takej stranke neublizilo.. nie je to eshop s navstevnostou 5000 ludi denne, aby 30minutovy vypadok sposobil nejaku skodu
a taka mozno blba otazka, ale: mozem si kupit hosting kdekolvek inde, nemusim si ho kupit od toho predajcu, kde kupujem domenu, ze ?
jasne... hosting si maj kde chces a domenu tiez... Domenu nastavis, aby DNS zaznam smeroval na IP hostingu..