Webhosting zo zahranicia
Re: Webhosting zo zahranicia
Takze ten WEDOS.CZ je dobry hosting? Ale chcem aj prehladny web admin tak neviem či websupport alebo wedos!
Ale zaleži mi aj na cene!
Tak poradte
Tak poradte
Áno wedos je najlepší, majú aj najlacnejšie .eu domény, tu máš screen z admin panelu (v prílohe) Zmenšil som web na 75% aby sa to zmestilo na jeden snímoknoob napísal:Takze ten WEDOS.CZ je dobry hosting? Ale chcem aj prehladny web admin tak neviem či websupport alebo wedos!
Tak poradte
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2013, 15:38)
A ešte na Websupporte ťa bude stáť neobmedzený hosting 66€ ako vidím teraz a na Wedos 15.25 EUR a niekedy dáva wedos ešte aj na fb ponuky 50% zľava na webhosting dosť často takže jednoznačne wedos.
Jaj, takze wedos je o 50 euro lacnejši ako websupport? A co si mam na tom tvojom obrazku všimnut? To je ako web panel s Mysql atd?
Hej tam si môžeš dokúpiť služby alebo spravovať všetko čo máš.
date mi nejaky kod na zlavu? na wedos?
Však čítaj správy čo som ti posielalnoob napísal:date mi nejaky kod na zlavu? na wedos?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
najdi si ich na fejzbuku a fakt dost casto tam davaju zlavove kupony
-
yoggy
pardon, že otváram starú tému, ale by ma zaujímalo ako ma amatérsky wedos vyriešené zálohovanie? ja to momentálne rieším php scriptom na dropbox, a ten NoLimit extra je na p*ču, za takú cenu tuším 5€
, môžem mať neobmedzený webhosting s neobmedzeným počtom dómen a SSL certifikátom zadarmo(myslím Ultimate hosting na Goddady), takže čo sa viac oplatí?
na Goddady mám .com dómeny za 2.50€, čo na godaddy stojí okolo 8€, takže to moja prvá a posledná skúsenosť s ich shared hostingom
a inak uplink s tým máš pravdu že je to obmedzený webhosting ktorý sa len hraje na nebomedzený, pretože oni sami vedia že tam nikto nebude mať viac ako 1GB(80% zákazníkov) tak sa len pohrali so slovíčkom a je pre naivných ľudí, ďalej na FTP nemôžete zálohovať a dávať súbory čo nesúvisia s webom, pretože máte "neobmedzený" hosting.
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2013, 14:00)
a inak by som chcel doplniť ze websupport je u mňa stále top v SK/CZ, aj keď majú výpadky
a inak uplink s tým máš pravdu že je to obmedzený webhosting ktorý sa len hraje na nebomedzený, pretože oni sami vedia že tam nikto nebude mať viac ako 1GB(80% zákazníkov) tak sa len pohrali so slovíčkom a je pre naivných ľudí, ďalej na FTP nemôžete zálohovať a dávať súbory čo nesúvisia s webom, pretože máte "neobmedzený" hosting.
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2013, 14:00)
a inak by som chcel doplniť ze websupport je u mňa stále top v SK/CZ, aj keď majú výpadky
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
yoggy: nieco o tom ako zalohy maju tu: http://datacentrum.wedos.com/a/278/otaz ... il-1-.html
S tym neobmedzenym... no s tym samozrejme pocitaju vsade ze 80% zakaznikov nedosiahne ani na mid-tier obmedzene produkty (co sa vyuzitia tyka), ale radi si zaplatia "neobmedzene" a maju klud. Samozrejme tychto 80% zakaznikov dotuje 2-5% power userov ktori presiahnu nakladovo cenu produktu. Zvysnych 15-18% je cca na nule.
Takto to je vsade kde je nieco neobmedzene, ci je to neobmedzena kilometraz na aute v pozicovni alebo neobmedzeny internet na doma.
S tym neobmedzenym... no s tym samozrejme pocitaju vsade ze 80% zakaznikov nedosiahne ani na mid-tier obmedzene produkty (co sa vyuzitia tyka), ale radi si zaplatia "neobmedzene" a maju klud. Samozrejme tychto 80% zakaznikov dotuje 2-5% power userov ktori presiahnu nakladovo cenu produktu. Zvysnych 15-18% je cca na nule.
Takto to je vsade kde je nieco neobmedzene, ci je to neobmedzena kilometraz na aute v pozicovni alebo neobmedzeny internet na doma.
-
yoggy
je tma napísané len o WEDOS disk ale nikde nieje ako by také zálohovanie niekto spojazdnil, našiel som tam jeden odkaz ale uź je nefunkčný
chalani ked chcete wbhosting tak jedine namecheap.com
[quote="noob"]Ake mate skusenosti napriklad s godaddy.com? Je to lacnejšie použiť zahraničny webhosting?
Je to vobec možne? Je to rovnako rychle ako websupport.sk?
mam v plane kupiť si domenu ale zda sa mi že zahranične hostingy su lacnejšie. Poradte.
Určite všetko čo je lacné nie vždy dobré...
webhosting.sk.....5 mesiacov...jedna porucha servera cca..5 hod..okamžitá oprava
exohosting.sk...júl. august..7 krát výpadok servera..každý deň cca 9 hod...oprava..príde technik o 8,00 do práce...kávička, ranajky..a pokial mu napíšeš o chybe...opravená cca 9,30...
Je to vobec možne? Je to rovnako rychle ako websupport.sk?
mam v plane kupiť si domenu ale zda sa mi že zahranične hostingy su lacnejšie. Poradte.
Určite všetko čo je lacné nie vždy dobré...
webhosting.sk.....5 mesiacov...jedna porucha servera cca..5 hod..okamžitá oprava
exohosting.sk...júl. august..7 krát výpadok servera..každý deň cca 9 hod...oprava..príde technik o 8,00 do práce...kávička, ranajky..a pokial mu napíšeš o chybe...opravená cca 9,30...