Mám problem s webspelom toto je moj web http://bravo.csft.cz/index.php?site=joinus .
Problem je vtom ze ked kliknem na join us a viplnite prihlasku tak mi vypise toto ERROR: The security code was wrong! a neviem cim to moze bit.
pridavam subor joinus
Webspel Problem
Webspel Problem
- Prílohy
-
- joinus.rar
- (1.54 KiB) 14 stiahnutí
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Webspel Problem
zmaž riadky 48 až 52 alebo si uprav ten template aby si tam tú captchu zobrazoval, lebo teraz ju overuješ ale neukazuješ (a teda nie je aký kod ani nie je kde ten kod napísať)
no taktze som to vymazal riadky
$CAPCLASS = new Captcha;
if(!$CAPCLASS->check_captcha($_POST['captcha'], $_POST['captcha_hash'])) {
$error="The security code was wrong!";
die('<b>ERROR: '.$error.'</b><br><br><input type="button" class="button" onClick="javascript:history.back()" value="Back">');
}
no uz to neukazuje ale je problem ten ze nepride mi mail ani sprava ze by dakto ziadal o daco
$CAPCLASS = new Captcha;
if(!$CAPCLASS->check_captcha($_POST['captcha'], $_POST['captcha_hash'])) {
$error="The security code was wrong!";
die('<b>ERROR: '.$error.'</b><br><br><input type="button" class="button" onClick="javascript:history.back()" value="Back">');
}
no uz to neukazuje ale je problem ten ze nepride mi mail ani sprava ze by dakto ziadal o daco
-
audiotrack
VIP
tak máš chybu niekde inde (napríklad vo funkcii sendmessage() ktorú ale nevidíme tak ti nevieme viac pomôcť)
no to som uz vyriesil ale mam este jeden problem a to je ked kliknem na posledny odohraty zapas tak sa mi tam neukaze ako info o zapase ale len koment neviete ako to spravit aby ma to prehodilo priamo na info ku tomu zapasu ?
-
audiotrack
VIP
nie, nevieme. Dávaš otázky na ktoré by bolo treba vidieť zdroják, ako ti to tam (ne)funguje.
povec co presne potrebujes uploadnut a ja ti to upnem to nieje problem.
poslem som ti to ces sukromnu spravu
poslem som ti to ces sukromnu spravu