western union

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Alex481991
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

western union

Príspevok od používateľa Alex481991 »

caute mam maly problem poslal som peniaze cez western ale bud sa som sa sekol v mene alebo nejaka dobra duša na pošte to zle zaznamenala... da sa to zmenit? vdaka...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: western union

Príspevok od používateľa Lubenečko »

ja mám teda skúsenosť že už nie. Ale skús sa opýtať v banke. Ak si dotyčný tie peniaze ešte nevyzdvihol malo by to ísť...
Alex481991
Medium Star
Medium Star

nie nevyzdvihol prave o to ide že nemôže kedže meno sa nezhoduje s je občianskym... dufam že prinajhoršom mi tie peniaze aspon vratia...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

No bolo veľmi veľa prípadov, že človek nechal tie peniaze poslať na seba, len aby sa akože predajca "uistil" že disponuje
hotovosťou. No a nakoniec zistil, že bol podvedený a niekto mu peniaze vytiahol ... a to ti už nepomôže nikto, polícia sa na celý prípad vykašle ...

Western Union v dnešnej dobe využívajú poväčšine len podvodníci ... pretože kto podniká "fér" .. nemá problém si zriadiť PayPal ...
Alex481991
Medium Star
Medium Star

ako zasa ja som z dotyčnym obchodoval viackrat takže toho sa nebojim vôbec skôr toho aby western nerobil nejake problemy
16Pedro
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 16Pedro »

Ahojte nechcel som zakladať novu tému. Chystám sa platiť cez Western union cez net. Musím sa tam zaregistrovať vyplniť nejaké údaje ako adresa atd..chcel by som sa opýtať či príjemca uvidí moje údaje ako meno, adresa, tel číslo atd.
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

Zdravím, chcem sa spýtať na dve možnosti
1)chcem poslať peniaze cez western union osobe ktorá nemá 18 rokov ale 15(ma občiansky) dá sa to? 100%?
2)chcem poslať peniaze tej istej 15r osobe cez Slovensku postu poštovým poukazom že si to vyzdvihne na pobočke, viem ze sa to dá len neviem ci aj neplnoletej osobe dajú peniaze o tom som nenašiel nič.
Špekulujem pretože tá osoba nemá bank.ucet
Pripadne vie niekto o niečom inom?
Teraz som čítal odpovede od western union na podobnú otázku písali ze musí mať osoba 18r
A v ďalšom že musí mať platný ID čiže napr občiansky. Tak ja som z toho somár, skúsenosti používateľov píšu ze im to vyplatili aj pod 18r tak neviem, má niekto konkrétnu skúsenosť? Ďakujem
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

ak ma aspon 16 nech si otvori ucet v TB alebo 365 dasa to aj bez rodica a tam to tej osobe posli :)

Autoeditácia príspevku po 1 min 6 sek:
v tb ma kartu uz hned po zalozeni uctu kedze su bez mena :)
kuric99

Príspevok od používateľa kuric99 »

Poznal som takého "vagabunda" ktorý kedysi dávnejšie WUčko/moneygram používal . Primať aj posielať platby sa dá anonymne teda nie je potreba dodržať vekový limit, občianku si vypýtajú až tuším nad 7.000€, všetko pod ide anonymne, apsoň ja mam také informácie.. čo je zaujímavé WU je nevratné, takže ak pošleš peniaze alebo sa pomýliš v údajoch tak neexistuje žiadna možnosť resetu platby, napríklad v bankovom systéme sa dajú peniaze zablokovať pokiaľ peniaze ležia na cieľovom účte a transakcia sa označí swift správou ktorá prejde na cieľovú banku že ide o podvod. WU transakcia naopak nejde zastaviť.
Napísať odpoveď