White haired axXis

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Sepiroth napísal:no ved prave tohto sa bojím. ja mám tmavohnedé... a aj tak ich mám dosť zničené, lámu sa mi, pri česaní vždy zostane plné umývadlo vlasov a sú aj všade po izbe po zemi... :x snažím sa s tým dačo robiť ale mám taký pocit že to ide na obdobia, raz padajú veľmi raz iba trocha. ale jednoznačne ma to štve.
Na jar padajú viac, tak ako zajacom redne srsť.
BTW: tiež som svojho času trošku dumal nad farbením vlasov, ale keďže ich kvalita a kvantita nie je vyhovujúca, tak farbenie by bolo ich kompletné dorazenie.

A prečo sa niekomu páči niečo extravagantné, uletené? Lebo to má kdesi hlboko v charaktere zakorenené. A nie každý si dokáže priznať, že hoci to (spravidla) má aj on nejaký menší úlet/extravaganciu v sebe, nevyrukuje s tým von, lebo "čo by povedali/si pomysleli ostatní" ... (a pritom ostatní sú na rovnakom bode ako ten povedzme konzervatívny jedinec)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

chces si ich odfarbit ci nie??tak naco sa pytas tu?urob co chces,konaj.hlavne sa nepytaj ludi,bud sam sebou.kazdy je iny,kazdy je individualita a kazdy ma iny vkus.tebe sa to paci tak to sprav !
vec uzavreta
Napísať odpoveď