Uplne viditelne, ze chlapik je zmagoreny z toho, ked uz aj v muzike vidi "zidovsky problem", ako to chori nackovia zvyknu hovorit.impending_disaster napísal: Zdá sa, že niekto je trochu paranoidný, keď ho židia strašia už aj v komerčnej muzike.
White Power Music
-
elko520
Medium Expert
Lebo lepsie je pocuvat same "motherfucker"....."gangsta"....."repa" ... "Nigga"....... Tieto raperske blbosti nemaju ani zo stipky kultury a ponaucenia, nieto este pribeh.....p4ra napísal:Cloveku nieco dat duchovne? Robit mu radost? Poucit ho z niecoho? Vyrozpravat pribeh? Oddychnut si pri nej? Povedz mi, kt. z tychto kriterii splna WP?
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hehe lebo wp hudba je plna pribehov ponaucenia a kultúry ROFL ! Fuck Of NAZIelko520 napísal:Lebo lepsie je pocuvat same "motherfucker"....."gangsta"....."repa" ... "Nigga"....... Tieto raperske blbosti nemaju ani zo stipky kultury a ponaucenia, nieto este pribeh.....Radsej si vypocujem WP ako rap.... pretoze niektory z tychto "fasistov" hlasaju nacionalisticke nazory a nie fasisticke....a to nieje zlé.
-
p4ra
Redeemer
Jasne, ved chorym hlavam netreba viac:kali520 napísal:Vsetky
- duchovne - posilnuje ich fasistickeho ducha
- radost - to naozaj urobi cloveku radost, ked sa spieva, ako sa upalovali Zidia
- poucit - krasne to poucuje, zabijat a mlatit vsetkych, kt. nie su bieli, ale aj bielych, ak su nahodou privrzenacmi niecoho, co sa fasounom nepaci
- pribeh - ako isli 2 fasisti po ulici, videli Roma a zmlatili ho preto, lebo je Rom
- oddychnut si pri nej - krasne sa oddychuje pri texte: "Zabi ho! Zabi ho! Ver sam sebe!"
Tak je uplne evidentne, ze splna vsetky atributy, ale vam ku stastiu asi viac ani netreba.
-
p4ra
Redeemer
Omyl. Nenadavam nikomu osobne. Nadavam nackom, preto je to kopa idiotov, debilov a vymetenych hlav. A za tym si stojim. To, co som napisal hore, nemierim na nejaku konkretnu osobu tuto.cubix napísal:p4ra: v jednej teme si obhajujes nejakeho Rytmusa ako spieva o mne a podobnych, ked sa vyjadrim k teme. a v tejto teme zase o niekom dristas ze je idiot, magor zato ze pocuva WP. Ja WP nepocuvam ale ked sa to niekomu paci nebudem ho preto odsudzovat a nadavat mu do debilov.
-
Digital
Guru
Ale no ! Zas si až moc vymýšlaš , majú aj iné texty napr. minule som počul že Kopni ho do hlavy alebo majú aj náučné texty napr. Do hlavy nožička potom ho pastou do líčka.... !!p4ra napísal:Jasne, ved chorym hlavam netreba viac:
- duchovne - posilnuje ich fasistickeho ducha
- radost - to naozaj urobi cloveku radost, ked sa spieva, ako sa upalovali Zidia
- poucit - krasne to poucuje, zabijat a mlatit vsetkych, kt. nie su bieli, ale aj bielych, ak su nahodou privrzenacmi niecoho, co sa fasounom nepaci
- pribeh - ako isli 2 fasisti po ulici, videli Roma a zmlatili ho preto, lebo je Rom
- oddychnut si pri nej - krasne sa oddychuje pri texte: "Zabi ho! Zabi ho! Ver sam sebe!"
Tak je uplne evidentne, ze splna vsetky atributy, ale vam ku stastiu asi viac ani netreba.
-
Digital
Guru
Alebo tento inteligentno-náučno-vzdelávací kusok textu od inteligentne zapachajucej skupiny krásnych mladíkov ktorý si spestrujú čas staraním sa o krajinu a trhaním only bielych kvietkov Justícia - Judgement day
V mene vojny a nenavisti - zabíjaj!
krvi, ktorá sfarbí zem - zabíjaj!
Nastal čas pomsty - zabíjaj!
Tak chcem zabíjať.
Super
Tak chcem zabíjať.
Super
tato skupinka su NEO-NACISTI btw. vola sa Justicia (je ich x viac ako Ancestros, JM, Agrese 95...) a biela sila je uplne o niecom inom. Napr. kapela Biely Odpor kt nepsieva o zabijani niceni a podobnych veciach lebo nejsu fasiti ani nacisti, ale su hrdy na to, ze su biely a nechcu mat na Slovensku ine narodyDigital napísal:Alebo tento inteligentno-náučno-vzdelávací kusok textu od inteligentne zapachajucej skupiny krásnych mladíkov ktorý si spestrujú čas staraním sa o krajinu a trhaním only bielych kvietkov Justícia - Judgement day
Tak chcem zabíjať.
Super
Ty casto tvrdis ze netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca, ale ti to iste robis. Ty furt a furt davas dokopi nacionalizmus s nacizmom, uz to pre boha pochop to su dve odlisne veci. Takisto WP niektore spievaju nacisti ako tu bola spominana justicia ale ine spievaju nacionalisti napr kratky proces. No lenze je to jedno lebo podla teba su vsetci asi rovanky. Tak isto aj ja teba mozem povazovat za rovnakeho zo zidom, drogistom, a nejakym cernochom v afrike lebo aj tak mi tak pripadas ze si prajes byt inej rasy.p4ra napísal:Omyl. Nenadavam nikomu osobne. Nadavam nackom, preto je to kopa idiotov, debilov a vymetenych hlav. A za tym si stojim. To, co som napisal hore, nemierim na nejaku konkretnu osobu tuto.
kto si myslis ze vlastni tie nahravacie spolocnosti... biznis okolo rapgangsta k0kotin..tym tu ale nejdem uz stracat cas..impending_disaster napísal:Zdá sa, že niekto je trochu paranoidný, keď ho židia strašia už aj v komerčnej muzike.
nj tak pan Rajiv Prabhakar(zeby sam nebol beloch:) je idiot.. este ze sa inteligencia nemeria podla tvojich hodnotp4ra napísal:Ze rasisti su inteligenti. To moze povedat len idiot a to myslim smrtelne vazne.
p4ra,tomexx su fakt vtipni.. hlavne ako maju utvoreny konecny nazor uz podla par songov co poculi a mozno ani to nie... skuste BO-Slobody sen...potom mozte napisat vasu recenziu:)))
a tomexx je pekne ze si o sebe a svojich nazoroch myslis ze su tie jedine spravne a ostatne su dristy..
sranda je sledovat ako p4ra "nadava" na tuto temu a snazi sa popriet vsetko co sa da pricom ostatni si to obhajuju a tvrdia co vsetko im tato hudba dava. Naopak v teme HH sa zase p4ra vyjadruje k tomu aky je HH a ake pozitiva mu HH dava a ostatni p.cujeme ze aka je to strasna kktina. Sranda normalne ma to pobavilo
... nemyslim tym nic zle len konstatujem...
-
impending_disaster
Medium Expert
Aryan Angel napísal:kto si myslis ze vlastni tie nahravacie spolocnosti... biznis okolo rapgangsta k0kotin..tym tu ale nejdem uz stracat cas..
-
p4ra
Redeemer
kali520: Nie, neprajem si byt ani inej narodnosti, ani inej rasy. Som na seba hrdy, ako som, ale evidentne sa ty, Aryan Angel a vam podobni nedokazu zmierit, ze po tomto svete chodia aj ini, ako bieli. Holt, vasa smola, ze uz tie casy su za nami, ked sa chodilo so vztycenou pravicou.. A neda mi nepodotknut, ze ako priklady, ze by si ma hodil do rovnakeho vreca si uviedol hned: cernocha z afriky, zida. Ty mas evidentne komplex.
Aryan Angel: Nie, diki. Jedna skupina ma zachranit cele stado chorych mozkov? Budem sa opakovat, a ked treba, aj donekonecna. White Power Music, nacisti, rasisti, fasisti, skinheads a hociako inak si hovoria JE BANDA CHORYCH TUPYCH LUDI, KT. BY SA MALA LIECIT A PREBUDIT SA DO REALITY. White Power Music nie je o muzike, je to o tom, kto si viac ponadava na inych, okrem bielych. Ano, som o tom presvedceny z toho mnozstva, kt. som nanestastie musel pocut viackrat, ked som bol ziakom strednej skoly.
prosex: Az na to, ze HH vypoveda o zivotnych pribehoch a pod., resp. tie texty su drvivej vacsiny pocuvatelne, pretoze o tom je hlavne ta muzika o textoch. Kdezto vo WP sanca, ze budes pocut normalny text, bez osocovania a hanobenia rasy, ci naroda je sanca jedna ku 100 a to je ten velky rozdiel.
Aryan Angel: Nie, diki. Jedna skupina ma zachranit cele stado chorych mozkov? Budem sa opakovat, a ked treba, aj donekonecna. White Power Music, nacisti, rasisti, fasisti, skinheads a hociako inak si hovoria JE BANDA CHORYCH TUPYCH LUDI, KT. BY SA MALA LIECIT A PREBUDIT SA DO REALITY. White Power Music nie je o muzike, je to o tom, kto si viac ponadava na inych, okrem bielych. Ano, som o tom presvedceny z toho mnozstva, kt. som nanestastie musel pocut viackrat, ked som bol ziakom strednej skoly.
prosex: Az na to, ze HH vypoveda o zivotnych pribehoch a pod., resp. tie texty su drvivej vacsiny pocuvatelne, pretoze o tom je hlavne ta muzika o textoch. Kdezto vo WP sanca, ze budes pocut normalny text, bez osocovania a hanobenia rasy, ci naroda je sanca jedna ku 100 a to je ten velky rozdiel.
-
vendo
Guru
ty si uz asi neni normalnyp4ra napísal:
pre mna banda hip-hoperov a raperov JE BANDA CHORYCH TUPYCH LUDI, KT. BY SA MALA LIECIT A PREBUDIT SA DO REALITY