White Power Music

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

lol ok, ako chces..

i dont care
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak k tomuto musim prispiet, sice som necital celych 22 stran, ale kedze posledne 2 strany stale qoutuju prve dve, tak som asi o nic neprisiel.

problematikou skins som sa zaoberal celkom dlho, pretoze ma to zaujimal a stvalo ma, ze priemerny slovak nema ani ponatia kto skin je.

Ako tu uz niekto spomenul, tak White Power Music naozaj nie je hudba (myslene ako styl), pretoze mozete mat WP metal, WP punk, WP neviem co.
samotny pojem WPM vznikol niekedy v 80. rokoch, ked skupina Skrewdriver (punk rock mimochodom) vydala svoj album White Power.
odvtedy vlastne sa odtrhla skupina ludi od povodneho hnutia skinheads a vznikli takzvany WP skins.
Ale samotn styl bol stale punk, rock, ska alebo metal, akurat texty boli prorasisticke.

Osobne nic z toho aktivne nepocuvam, zo zasady nebudem podporovat WP. a keby ktora kolvek moja oblubena skupina (akokolvek oblubena (hoci aj specials :P)) zacala propagovat rasizmus, tak automaticky vyhadzujem vsetky CD-cka z okna.

tiez tu niekto postol tuto stranku http://ceskyplesky.kgb.cz/...
chcel by som podotknut, ze to tiez nie je vhodny priklad skinheada, pretoze definicia
skinheadem může podle mě bejt každej bílej heterosexuální kluk
je uplne odveci.
hnutie skinheads vzniklo na jamaike a to uz samo hovori, ze to asi neboli bieli chlapci...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hnutie skinheads vzniklo na jamaike a to uz samo hovori, ze to asi neboli bieli chlapci
A to si kde zobral?
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

aacid napísal:tak k tomuto musim prispiet, sice som necital celych 22 stran, ale kedze posledne 2 strany stale qoutuju prve dve, tak som asi o nic neprisiel.

problematikou skins som sa zaoberal celkom dlho, pretoze ma to zaujimal a stvalo ma, ze priemerny slovak nema ani ponatia kto skin je.

Ako tu uz niekto spomenul, tak White Power Music naozaj nie je hudba (myslene ako styl), pretoze mozete mat WP metal, WP punk, WP neviem co.
samotny pojem WPM vznikol niekedy v 80. rokoch, ked skupina Skrewdriver (punk rock mimochodom) vydala svoj album White Power.
odvtedy vlastne sa odtrhla skupina ludi od povodneho hnutia skinheads a vznikli takzvany WP skins.
Ale samotn styl bol stale punk, rock, ska alebo metal, akurat texty boli prorasisticke.

Osobne nic z toho aktivne nepocuvam, zo zasady nebudem podporovat WP. a keby ktora kolvek moja oblubena skupina (akokolvek oblubena (hoci aj specials :P)) zacala propagovat rasizmus, tak automaticky vyhadzujem vsetky CD-cka z okna.

tiez tu niekto postol tuto stranku http://ceskyplesky.kgb.cz/...
chcel by som podotknut, ze to tiez nie je vhodny priklad skinheada, pretoze definicia je uplne odveci.
hnutie skinheads vzniklo na jamaike a to uz samo hovori, ze to asi neboli bieli chlapci...
heh ok v 80 rokoch sa oddelili od klasickych skins a vznikli bonheads... ale urcite nie kvolio tomu ze ian stuart vidal s kamosmi cedecko :lol:
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

kali520 napísal:A to si kde zobral?
Na Jamajke vzniklo akurát toto- http://www.svetmafie.szm.sk/jamaj.htm :smt033 :smt067
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

kali520 napísal:A to si kde zobral?
Originally, the skinhead subculture was associated with ska and reggae music... The link between skinheads and reggae led to a sub-genre known as skinhead reggae...
Zdroj TU :idea:
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

vite ludia je rozdiel skinhead a nacista alebo neo nacista...osobne nemusim ani jedno a WP s celej duse nenavidim.....
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Vitusko napísal:Originally, the skinhead subculture was associated with ska and reggae music... The link between skinheads and reggae led to a sub-genre known as skinhead reggae...
Zdroj TU :idea:
Hnutie Skinhead nevzniklo na jamajke ale v niecom mas pravdu ! (Teda Wikipedia) :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Digital napísal:Hnutie Skinhead nevzniklo na jamajke ale v niecom mas pravdu ! (Teda Wikipedia) :)
no tak na prezradte pane kde vzniklo hnutie skinheads (a nehovor ze v UK, pretoze to pravda nie je)?
bocian napísal:heh ok v 80 rokoch sa oddelili od klasickych skins a vznikli bonheads... ale urcite nie kvolio tomu ze ian stuart vidal s kamosmi cedecko :lol:
no ved to som tam ani nikde nepisal, ja som napisal, ze odvtedy sa pouziva pojem white power music.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

to aacid...

V päťdesiatych rokoch sa prvý raz v povojnovej Veľkej Británii objavil odlišný štýl či kultúra mladých ľudí. V tom čase prijala časť pracujúcej mládeže za svoju uniformu dlhé „edvardovské“ plášte a úzke nohavice. Boli známi ako Teds (Teddy Boys), oddaní Rock'n Rollu, podivne učesaní s patkami a esíčkami starostlivo napomádovanými na čele. Chovali sa ako skupina oddelená od konvenčného života.
Výsledkom stretnutia anglických Hard Mods a jamajských Rude boys bol vznik skinheads.

..urcite nevznikli na jamajka mozno tie ine skupiny ako rude boys atd..
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no o tom by sa dalo dost polemizovat, kedze teddies a mods boli skor vyssia stredna trieda, napomadovane vlasy, u mods islo hlavne o modu a vzhlad.
naopak rude boys sa sformovali v ghettach na jamaike, bola to spodina, ich hlavnym pojitkom bola zabava, odreagovanie sa od kazdodennej prace a zivota.

a teraz mi povedz, co z toho je podobnejsie skinheads?
samozrejme nepopieram, ze nemaju nic z mods, ale urcite menej nez s rudies.
pomer by som dal tak 80% rude boys 20% UK 50's.

takze si mozem dovolit a aj budem tvrdit, ze skinheads maju povod na jamaike :P :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

lol

takouto logikou moze mat vsetko povod vsade..

inak je to skor do temy Skinheads.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

aacid napísal:no o tom by sa dalo dost polemizovat, kedze teddies a mods boli skor vyssia stredna trieda, napomadovane vlasy, u mods islo hlavne o modu a vzhlad.
naopak rude boys sa sformovali v ghettach na jamaike, bola to spodina, ich hlavnym pojitkom bola zabava, odreagovanie sa od kazdodennej prace a zivota.

a teraz mi povedz, co z toho je podobnejsie skinheads?
samozrejme nepopieram, ze nemaju nic z mods, ale urcite menej nez s rudies.
pomer by som dal tak 80% rude boys 20% UK 50's.

takze si mozem dovolit a aj budem tvrdit, ze skinheads maju povod na jamaike :P :D
otomto sa vyjadruj v teme skinheads a nie tu :) a nemesiaj RB k wp hudbe :.... najdi si nieco aj co sa vola boneheads a potom otom pis :lol:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no ako vidim, uz radsej nebudem pisat nic, neviem preco stale prevraciate moje slova.
nikdy nikde som nespajal RB a WP.

uznavam, ze moje prispevky pasuju skor do inej temy, ale chcel som akurat poukazat, ze to co bolo napisane na tej stranke je blbost a odkaz na tu stranku bol v tejto teme.

viac sa tu uz vyjadrovat nebudem, bola to chyba.
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

nejake netove radia k tejto hudbe
http://www.radiowhite.com/
a mozno aj tu sa nieco najde
http://radio.skinhead.sk/
kane
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kane »

som skinhead ale nie sharp ani rash skin ani ziadna ina odroda a suhlasim aj s niektorymi wp nazormi len ja nehadzem vsetkych ciernych do jedneho vreca..podla mna su aj medzi ciernymi aj medzi zltymi aj medzi bielymi medzi zidmi ciganmi mulatmi a hociakymi inymi rasami ludia zli aj dobri...moj odpor smeruju k tomu zlu...bojujem nenasilnymi sposobmi proti zlodejom,vrahom,uchylom,nasilnikom,globalistom,fetakom,komunistom,podvodnikom,ludom ktori su nespravodlyvi, ludom ktory sikanuju slabsich a ludom ktory utocia fyzicky na inych len z dovodov ze ich nemaju radi a proti vsetkym inym forman toho co je tu na slovensku nepriatelne.....takych ako ja je malo ale najdu sa....a najviac ma stve to ze ludia hadzu do vreca ludi ako som ja aj ludi ako su nejaky pubertaci co su doma tyrani neoblubeni v kolektive a preto sa zacnu nazyvat skinheadmi nosit ich oblecenie a mlatit kazdeho bez toho zeby nato mali nejaky rozumny dovod....toto niesu skinheadi
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

kane napísal:som skinhead ale nie sharp ani rash skin ani ziadna ina odroda a suhlasim aj s niektorymi wp nazormi len ja nehadzem vsetkych ciernych do jedneho vreca..podla mna su aj medzi ciernymi aj medzi zltymi aj medzi bielymi medzi zidmi ciganmi mulatmi a hociakymi inymi rasami ludia zli aj dobri...moj odpor smeruju k tomu zlu...bojujem nenasilnymi sposobmi proti zlodejom,vrahom,uchylom,nasilnikom,globalistom,fetakom,komunistom,podvodnikom,ludom ktori su nespravodlyvi, ludom ktory sikanuju slabsich a ludom ktory utocia fyzicky na inych len z dovodov ze ich nemaju radi a proti vsetkym inym forman toho co je tu na slovensku nepriatelne.....takych ako ja je malo ale najdu sa....a najviac ma stve to ze ludia hadzu do vreca ludi ako som ja aj ludi ako su nejaky pubertaci co su doma tyrani neoblubeni v kolektive a preto sa zacnu nazyvat skinheadmi nosit ich oblecenie a mlatit kazdeho bez toho zeby nato mali nejaky rozumny dovod....toto niesu skinheadi
To darmo tu niektorim budes vysvetlovat , vacsina z nich uz maju vygumovane hlavy zo sionistickyhc medii, vsak uvidis jak zacnu na teba zachvilu kydat.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kane napísal:som skinhead ale nie sharp ani rash skin ani ziadna ina odroda a suhlasim aj s niektorymi wp nazormi len ja nehadzem vsetkych ciernych do jedneho vreca..podla mna su aj medzi ciernymi aj medzi zltymi aj medzi bielymi medzi zidmi ciganmi mulatmi a hociakymi inymi rasami ludia zli aj dobri...moj odpor smeruju k tomu zlu...bojujem nenasilnymi sposobmi proti zlodejom,vrahom,uchylom,nasilnikom,globalistom,fetakom,komunistom,podvodnikom,ludom ktori su nespravodlyvi, ludom ktory sikanuju slabsich a ludom ktory utocia fyzicky na inych len z dovodov ze ich nemaju radi a proti vsetkym inym forman toho co je tu na slovensku nepriatelne.....takych ako ja je malo ale najdu sa....a najviac ma stve to ze ludia hadzu do vreca ludi ako som ja aj ludi ako su nejaky pubertaci co su doma tyrani neoblubeni v kolektive a preto sa zacnu nazyvat skinheadmi nosit ich oblecenie a mlatit kazdeho bez toho zeby nato mali nejaky rozumny dovod....toto niesu skinheadi
celkom s tebou suhlasim len sa nepovazujem za skinheada
Vidicon1488
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vidicon1488 »

najlepsia musica aku som kedy pocul .. proste vynikajuca a bez nej neprezijem
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

zato ty si fakt skinhead,... LOOOOOL
Napísať odpoveď