WHY pomaly PC? WHy tolko ram zere?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Constantine1
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

WHY pomaly PC? WHy tolko ram zere?

Príspevok od používateľa Constantine1 »

Cavte.
potrebujem pomoc.
Na notebooku... uz asi 4 mesiace je total spomaleny. A zvlastne je, ze aj primitivne procesy, ako je IE, alebo aj qip... mi zeru strasne vela ram... mam 1 giga ram...a aj PC sa pomaly zapina a vsetko mozne. su tam procesy ako ccApp co vobec neviem a nejde to ani vypnut, hned sa obnovi. a ten bere asi 30 mb. alebo je tam nejaky wmpnetwk... network service asi media playeru, ktory tiez neviem, kde mam odstavit.
Skusal som aj adware 2008, ze ci tam nieco nieje, ale nic. uplne nic. Neviete mi nejako poradit, ze co s tym je, alebo ako to napravit? Defragmentacia? ci ako?
Diky moc
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html - Pravidlo 19 ;)
ccapp.exe is a process belonging to Norton AntiVirus. It is responsible for the auto-protect and email checking facilities, both of which will not function correctly if this service is stopped. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.

Note: ccapp.exe could also be a process belonging to an advertising program by Symantec Common Client CC App. This process monitors your browsing habits and distributes the data back to the author's servers for analysis. This also prompts advertising popups. This process is a security risk and should be removed from your system.
Moje skúsenosti s Norton Antivirus.. strašne spomaľuje komp.. možno je to aj Tvoj problém.. skús ho odinštalovať.
Constantine1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Constantine1 »

no ok... a nejaky iny sposob? Okrem odinstalovania? Lebo mne sa to nejako nezda... fakt neviem co s tymje...
teraz napriklad IEXPLORER ma 36 mb, druha IE ma 23 mb, ccapp ma 12, qip, co nikdy nic nechcel ma teraz 9... nechapem vobec. a je tam celkovo 58 procesov s 380 mb :cry:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mne momentálne žerie QIP 11MB a Firefox2 112MB.. a nesťažujem sa.. :D

Hoď screenshot bežiacich procesov..

Prebehni komp programom HiJackThis..
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ja mam tiez problemy s notebookom mam tam 3gb ramku a stale je dako zahltena , ako si vravel tiez tam mam kopu zbytocnych aplikacii od nejakych security zabezpeceni atd .... ale trosku mi to zrychrili nove ovladace no vzdy sa mi vidi notebook spomaleny
Napísať odpoveď