widget

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
4lena
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

widget

Príspevok od používateľa 4lena »

Ahojte všetci, potrebujem poradiť v 2 veciach :) Mám HTC desire S, telefón celkom spokojnosť. Ale stáva sa mi, že ako má aplikácia widget - tak mi po čase pre nejaké apky táto možnosť zmizne. Po preinštalovaní tam znova je, ale prečo sa to vlastne deje? A ďalšia vec, pri kúpe tam už nejaké apky boli ako napr. Akcie, amazon,...skúšala som už x správcov súborov, no nemám oprávnenie ich odstrániť. Ako by sa dalo dať ich preč ? Ď
mmm273
Light Professional
Light Professional

Re: widget

Príspevok od používateľa mmm273 »

na tvoj druhy dotaz - RooT + Titanium Backup ... inac ten balast odtial nedostanes...
4lena
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 4lena »

No jo, ale Root nutím, prídem o záruku nie? Bavila som sa z jedným chalanom, ktorý je reklamačný technik, ten mi povedal, že áno - je to porušenie záruky, ale že po tom či bol tel. root nutý nikto nepátra, no ale aj tak neviem, nadšená z toho nie som :(
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

njn, kazdopadne vzdy sa da dat unroot ... je to nieco ine ako custom romky atd, je to len obycajny root ktory ide prec... osobne som na sovjej xperii spravil root pomazal zbytocnosti a hned unroot... 10 minut... kazdopadne je to mozno riziko, a vsetko robis na vlastne riziko... len vravim ze inac to prec nedas...
Napísať odpoveď