wifi dlink2641r
wifi dlink2641r
mam wifi rooter d-link 2641r-da sa cez nejaky soft prehladne sledovat kto sa pripojil,pozerat rychlost akou je pripojeny alebo podla volby odpojit koho kolvek-pretoze v rozhrani rootra mi ukaze kto sa pripojil ale nemam tam volbu koho nechat pripojeneho a koho nie,poradte prosim
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: wifi dlink2641r
V rozhraní pozri DHCP tabuľku a tam by to malo ist aj odpájanie
ano nasiel som-je tam nazov pc ktory je na wifi pripojeny,ip a mac adresa len nemozem najst nic take cez co odpojim lubovolne pc,presiel som vsetky polozky a nic,je na to nejaky manager a boco?Jancuk napísal:V rozhraní pozri DHCP tabuľku a tam by to malo ist aj odpájanie
podla mna ten dlink podporuje firewall cize staci pridat jednoduche pravidlo aby s tou mac adresou nekomunikoval
v prvom rade by som ti poradil aby si sa tohoto zariadenia zbavilkarosar napísal:mam wifi rooter d-link 2641r-da sa cez nejaky soft prehladne sledovat kto sa pripojil,pozerat rychlost akou je pripojeny alebo podla volby odpojit koho kolvek-pretoze v rozhrani rootra mi ukaze kto sa pripojil ale nemam tam volbu koho nechat pripojeneho a koho nie,poradte prosim
a podruhe nie je tam moznost ktoru hladas