wifi drivery na windows 7

Informácie o software, ankety...
hatamrc
Light Professional
Light Professional

wifi drivery na windows 7

Príspevok od používateľa hatamrc »

Ahojte ,mam doma stary notebook acer aspire 1520 = 3400+,1,2gb ram,100gb ata/ide hitachi
Odisiel mi na nom disk ,tak som zohnal rovnaky ,mal som problem s instalaciou xp ,vzdy pri instalacii sa mi pocitac vypne a to je koniec, tak som zacal skusat ubuntu a win7 a oba sa nainstalovali v pohode.Notebook sa vypne zakazdym ,a nerozumiem v com moze byt problem
PS: na instalaciu xp som skusal viac verzii, v biose sa okrem datumu a casu nastavit nic neda, disk je dobry ,skusal som aj vyberat baterku a podobne ,robi to len pri xp ,takze neviem co s tym moze byt
No ked XP nejde ,povedal som si ze tam necham win7 ale tu je moj problem ,nefunguje mi wifi ,neviem zohnat ovladace na wifi na windows 7 na tento notebook ,vie mi niekto pomoct?
Dakujem
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: wifi drivery na windows 7

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

nemas moznost pripojit sa cez kabel? mozno by naslo wifi ovladac cez aktualizacie
alebo skus hodit do googlu ID hardweru, ja som tak nasiel kopu "neexistujucich"
ovladacov na moj ntbk.
Juraj _
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: wifi drivery na windows 7

Príspevok od používateľa Juraj _ »

Tu máš odkaz na stiahnutie:
http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/drivers

Na stánkach výrobcu, resp. Aceru sú aj ovládače k ich výrobkom.
Ibaže výrobca poskytuje iba ovládače k operačnému systému s, ktorým výrobky dodáva na trh, teda k Windowsu XP.

Sú ešte 2. možnosti a to sú:

1. Poslať e-mail na suport Aceru a vyžiadať si tie ovládače, lebo k niektorým modelom ich majú aj napriek tomu, že ich nemajú na stiahnutie na ich webe.

2. Musíš si pozrieť aký máš hardware a podľa neho si nájsť ten driver.
Ak zistíš kto vyrába wifi komponenty, tak sa dopracuješ k tomu, aby si našiel kompatibilný driver pre wifi.
Napríklad ak máš v hardware Intel Pentium, tak na webe Intel Pentium nájdeš ovládače, ktoré budú fungovať pre grafiku.

http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... er16q.png/
Napísať odpoveď