Dobrý deň, mám taký problém že neviem prihlasovacie údaje na wifi edu študent ide o to že naša škola na tu wifinu kašle učitelia ani riaditeľka nevedia prihlas. údaje a na škole nieje nikto, kto sa aspoň trochu vyzná do siete jeden čas tu bol technik ale ten zrejme už nepríde

Ide o to že ma to automaticky presmeruje na stránku a tam mam zadať spominané meno a heslo, na tej stránke je že projekt bol vybudovaný v rámci projektu infovek 2. Na niektorých školách dokonca učitelia dávaju meno a heslo po vyplnení formulára. kedže máme triedu presne nad multimediálnou učebňou tak signál je dosť silný, skúšal som to cez aplikaciu dsploit v mobile ale ta vie zistiť iba heslo od routera a mne táto vec je nanič kedže ma to presmeruje ked niečo napišem do prehliadača viem že je tam
wifi router -- Cisco Aironet 1240 AG
je tam modem model presne neviem ale určite sa pozriem ak bude treba doplnim info, potom ten modem je zapojeny do switchu otázky je načo im je modem ked im stači router to nepochopím ale teraz k veci kedže na škole som jediný ktorý sa ako tak vyzná v sietach a programovaní tak ak niečo spravím tak učiteľka čo uči informatiku bude vedieť že som to bol ja

) Otázka znie bude stačiť ked resetnem wifi router na factory nastavenia alebo bude potrebné ešte aj vojsť do routra a neakým spôsobom zmeniť presmerovanie....... Dúfam že som všetko vysvetlil dopodrobna a že to neako vyrieším Ďakujem vopred