WiFi Nastavenie WM6.1

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

WiFi Nastavenie WM6.1

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

potrebujem surne pomoct... mam doma domacu WiFi stiet (D-Link WiFi router) vsetko funguje ale neviem ako sa pripojit na tu wifi siet. mam staticku IP. Potrebujem poradit jak a kde mam nastavit IP adresu avsetko co ktomu treba na Omnii ... ma to Windows Mobile 6.1 Pro...
screen nastavenia routeru je tu :

Kód: Vybrať všetko

http://www.ziddu.com/download/3290167/Beznzvu.JPG.html
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

tiez mam omniu aj domacu siet. moj wifi router mi prideluje automaticky IP, ktore "patria" routeru, staticka IP od poskytovatela "konci" v routeri (neviem ako by som to povedal).
no a nastavenia, menu/nastavenia/pripojenia/wifi, das si vyhladat svoju siet, kliknes na nu a postupne ti ponukne nastavenia ako nazov, sietovy kluc (v podstate heslo, nastavis v routeri). btw ak sa nemylim, router by ti mal pridelit IP.
ak ti neprideli a vies, aku si mas nastavit, tak si to prepni tam dole na sietove adaptery, klikni na SyChip Jaguar WLAN GSPI Card a mozes si tam nastavit IP, DNS a ine srandy
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

no tak to robim ... pripojim sa aj vsetko len nejde mi net ... neviem preco ... ale skype rozbehnem vpohode... kde moze byt chyba ?
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

tak mne islo pripojit iba ked som mal router bez hesla jak som ho hodil na heslo nejslo pripojit :( a ani ked som dal ze povelene MAC adresi ajtak to nejslo :(
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Earl_Simmons napísal:ale skype rozbehnem vpohode...
nic v zlom, ale keby si to napisal hned, tak sem nepisem cely navod ako magor :roll: bude asi problem v nastaveniach opery. skus sa tam pohrat, alebo skus napriklad IE
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

DNS?
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

ades napísal:nic v zlom, ale keby si to napisal hned, tak sem nepisem cely navod ako magor :roll: bude asi problem v nastaveniach opery. skus sa tam pohrat, alebo skus napriklad IE
prepac ale to som zistil az potom ..

skusal som to aj zucne nastavovat a tiez nic ... vsetko mi prideluje router
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

hmm a neviete poradit nastavenia pri hotspotoch? mam fon s wm6 a ten windows mi zatial nic nehovori :oops: dostal som sa akurat po start/settings/connections/wifi :oops:
Napísať odpoveď